MENÜ

Galatasaray'a dev teklif! Transfer planı ortaya çıktı

Gelecek sezon iddialı bir kadroda kurmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekibinin transfer planı belli olurken, Avrupa devlerinin hangi yıldız futbolculara teklif gönderdiği ortaya çıktı.

Galatasaray'a dev teklif! Transfer planı ortaya çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı kurmayların dev planı belli olurken, Avrupa devlerinin takımın yıldız futbolculara teklif gönderdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK İLE YOLA DEVAM

Galatasaray'da daha ilk senesinde şampiyonluk sevinci yaşayan Teknik Direktör Okan Buruk'un sözleşmesi uzatıldı. Sarı-kırmızılı ekip, başarılı teknik adamın sözleşmesinde yer alan bir senelik opsiyon maddesini kullandı.

EN CİDDİ ADAY GALATASARAY

MAAŞINDA GÜNCELLEME

Sözleşmesinde kulübe bağlı olarak bir senelik opsiyon maddesi bulunan Buruk için, henüz şampiyonluk garantilenmeden böyle bir karar alan Başkan Dursun Özbek ve ekibi, bu adımla başarılı teknik adama güvenini ortaya koydu.

Galatasaray Yönetimi, Okan Buruk’un yıllık 20 milyon lirayı bulan ücretine de bir güncelleme yaptı. Buna göre, Buruk’un alacağı ücretin 30 milyon lira olacağı belirtildi.

Galatasaraya dev teklif Transfer planı ortaya çıktı

ZANIOLO FORMAYI KAPTI

Fenerbahçe derbisinde attığı iki golle Galatasaray'ın yıldızı olan Nicolo Zaniolo, aday kadronun ardından dün de İtalya Milli Takımı'nın 23 kişilik resmi kadrosunda yer aldı. Gök Mavililer, 15 Haziran'da Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Galatasaraya dev teklif Transfer planı ortaya çıktı

ICARDI'NIN GELECEĞİ BELLİ OLMADI

Sezon başı PSG'den kiralanan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı formayla performansı dikkat çekti. Sezona damga vuran Arjantinli yıldızın 30 Haziran'da Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek. Icardi'nin henüz sarı-kırmızılı forma ile devam edip etmeyeceği netlik kazanmadı.

GOMIS VEDA ETTİ

Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, şampiyonluk töreninin ardından sarı-kırmızılılara veda etti. Tecrübeli santrfor, gelecek sezon Galatasaray'da forma giymeyeceğini açıkladı.

Bafetimbi Gomis açıklamasında, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde devam edecek ama ben devam edemeyeceğim. Galatasaray formasını taşımaktan her zaman gurur duydum" ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki santrfor bu sezon Galatasaray formasını 28 resmi maçta giydi. Tecrübeli forvet bu karşılaşmalarda 10 gol attı ve 3 asist üretti. Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılılarda 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Galatasaraya dev teklif Transfer planı ortaya çıktı

ASLAN’IN TRANSFER PLANI

Galatasaray öncelikle mevcut kadroyu koruyacak, ardından takviyeleri yapacak. Teknik Direktör Okan Buruk, sol bek ve stoper takviyesinin yanında, hücuma dönük orta saha istedi. Icardi kalsa bile bir forvet daha transfer edilecek.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın transfer planı belli oldu. Teknik Direktör Okan Buruk, ilk planda mevcut kadronun korunup, sol bek ve kaleci transferi istediği, ayrıca alternatif bir golcü transferi talebinde bulunduğu bildirildi. Bunun üzerine, Süper Lig’in şampiyonu Aslan’da önündeki sezonun yol haritasını belirledi.

Buna göre Cim-Bom öncelikle geçen sezonki yapıyı bozmak istemiyor. Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kerem ve Torreira gibi isimlere teklifler gelirken, sarı-kırmızılar, mümkün olduğunca bunları geri çevirmek istiyor. Bu noktada astronomik tekliflerin yanı sıra, oyuncuların tercihleri de dikkate alınacak. Yine Icardi ve Rashica’yı yeniden kadrosuna katmak isteyen Aslan’da, Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur arasındaki zirvede sol bek ve stoper takviyesinin yanı sıra 10 ve 8 numara pozisyona da takviye kararı aldıkları bildirildi.

Aslan’da Icardi’nin kadroya katılması durumunda bile yine bir forvet transferi yapılacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar yedek kaleci için de çalışmalarını sürdürüyor. Karagümrük’te başarılı bir sezon geçiren ve Galatasaray’a geri dönecek olan Batuhan Ahmet Şen’in de 31 Mayıs 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraya dev teklif Transfer planı ortaya çıktı

YORUM YAZ