MENÜ

Fenerbahçeli oyuncuya Galatasaray'dan transfer teklifi! Sürpriz gelişme

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başlayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Beko'nun oyuncusuna transfer teklifinde bulundu. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçeli oyuncuya Galatasaray'dan transfer teklifi! Sürpriz gelişme

Bu sezon Basketbol Süper Lig'de çalkantılı bir sezonu geride bırakan Galatasaray Nef, yeni sezona iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı Kırmızılı ekip sezona Yunan koç Andreas Pistoilis ile başlamış ve beklentileri karşılayamamıştı. Ardından değişikliğe gitmeye karar veren Galatasaray, Zvezdan Mitrovic ile yola devam etmek kararı aldı.

Haberin Devamı

EN CİDDİ ADAY GALATASARAY

İNİŞİLİ ÇIKIŞLI SEZON

Bu kararın ardından yükselişe geçen Galatasaray Nef, play-off'lara kalma başarısı gösterdi. Ancak Sarı Kırmızılı ekip normal sezonu ligde lider bitiren Türk Telekom'a diş geçiremedi ve seriden elenerek sezonu tamamladı.

Fenerbahçeli oyuncuya Galatasaraydan transfer teklifi Sürpriz gelişme

SÜRPRİZ İSME TEKLİF

Bu sezona daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı Kırmızılı ekibin kurmayları sürpriz bir ismi gündemine aldı. Fenerbahçe Beko'da yeterli forma şansı bulamayan İsmet Akpınar'a teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

YAKINDAN İLGİLENİYOR

Basketbol dünyasının önemli isimlerinden biri olan Luca D'Alessandro'nun haberine göre; Tecrübeli guard ile yakından ilgilenen Galatasaray, teklifini iletti.

KARARI BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de yerli rotasyonunda kendisine rol bulmakta zorlanan ve daha fazla parkede kalmak isteyen 28 yaşındaki basketbolcunun kararı bekleniyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE KALMASI ZOR

Almanya'da yetişen tecrübeli basketbolcunun, Sarı Lacivertli ekipte kalma durumu zor. Nedeni ise Fenerbahçe'nin de yerli rotasyonda değişikliğe gidecek olması. Özellikle Anadolu Efes yenilgisi sonrası sezonu tamamlayan Sarı Lacivertliler'de koç Itoudis'in raporu doğrultusunda harekete edecek olan yönetim, yerli isimler için de alternatiflerini belirlemiş durumda. Sertaç Şanlı, Berk Uğurlu gibi isimlere yönelen Fenerbahçe'de İsmet Akpınar ayrılığı her an yaşanabilir.

Fenerbahçeli oyuncuya Galatasaraydan transfer teklifi Sürpriz gelişme

Fenerbahçeli oyuncuya Galatasaraydan transfer teklifi Sürpriz gelişme

YORUM YAZ