MENÜ

Galatasaray - Kayserispor bein sports 1 canlı izle (GS - KAYSERİ şifresiz izle)

Ligde ilk kez 3 maçlık kazanma serisi yakalayıp zirveyle farkı 8 puana indiren Galatasaray, ligin dibindeki Kayserispor’u Türk Telekom Stadı'nda ağırlıyor. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray - Kayserispor (GS - KAYSERİ şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Ligde ilk kez 3 maçlık kazanma serisi yakalayıp zirveyle farkı 8 puana indiren Galatasaray, ligin dibindeki Kayserispor’u ağırlayacak. Cim Bom, golcüsü Falcao’dan yoksun olsa da tek hedef taraftarları önünde kazanıp şampiyonluk yolunda kayıpsız ilerlemek.

Haberin Devamı

GALATASARAY - KAYSERİSPOR CANLI İZLE

Galatasaray - Kayserispor ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Linnes, Seri, Belhanda, Feghouli, Emre, Ömer, Adem

Kayserispor: İsmail, Emre, Diego Angelo, Miguel Lopes, Rienstra, Uzodimma, Campanharo, Pedro Henrique, Djedje, Situm, Mesanovic

Galatasaray ile Kayserispor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 47 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cim Bom, 30 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ise 3 defa rakibini mağlup edebildi. 14 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın toplam 104 golüne, Kayseri temsilcisi 36 golle yanıt verdi.

Seri 4 maça çıkabilir

Ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, bu istatistiğini Kayserispor karşısında da sürdürmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor ve Konyaspor’u mağlup etme başarısı gösterdi. En az yiyenle en çok yiyen Galatasaray 16 golle ligin az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Kayserispor ise 48 gol ile en çok gol yiyen ekip. İstanbul takımı 28 kez gol sevinci yaşarken, Kayseri temsilcisi de 18 defa rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

İki futbolcu ceza sınırında

Sarı-Kırmızılılar’da Adem Büyük ile Belhanda sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta ligde oynanacak Kasımpaşa maçında görev alamayacak.

Cim Bom’da 3 eksik var

Galatasaray’da Lemina, Kayserispor maçında sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Sıtma hastalığını atlatan Henry Onyekuru hafta içinde takımla çalışmalara başladı. Sakatlıkları devam eden Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi ise mücadelede yer alamayacak.

VAR hakemi Özgüç Türkalp

Telekom Stadı’nda iki takım arasında oynanacak mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Direnç Tonusluoğlu üstlenecek. VAR masasında Özgüç Türkalp, AVAR’da ise İbrahim Çağlar Uyarcan görev yapacak.

YORUM YAZ