MENÜ

Real Madrid - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Zinedine Zidane teknik adamlık kariyerindeki en kritik Madrid derbilerinden birine çıkıyor, Santiago Bernabeu'daki inşaat çalışmaları nedeniyle Real Madrid tesislerindeki Alfredo Di Stefano sahasında oynanacak Real Madrid - Atletico Madrid maçını Mateu Lahoz yönetecek. Nefesleri kesecek 90 dakika tsi 23.00'te başlayacak ve Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak. Real - Atletico canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Real Madrid - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde ecel terleri döktüğü gruptan son hafta lider olarak çıkan Real Madrid, gözünü lige çevirdi. Zidane önderliğindeki Real, La Liga'nın 13. haftasında lider Atletico Madrid'i konuk edecek. Ligde oynadığı son 4 maçtan sadece 1 galibiyet çıkaran Real, derbiden galip ayrılık zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. 7 maçlık galibiyet serisi bulunan Diego Simeone'nin Atletico Madrid'i ise çıkışını ezeli rakibi karşısında da sürdürmenin peşinde olacak. Peki, Real Madrid - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Real Madrid - Atletico Madrid muhtemel 11'ler ve karşılaşma ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.

Haberin Devamı

La Liga'nın 13. haftasında namağlup lider Atletico Madrid, ezeli rakibi Real Madrid'e konuk olacak. 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve 26 puanla liderlik koltuğunda oturan Diego Simeone yönetimindeki Atletico, güçlü rakibini de avlayıp yoluna doludizgin devam etmenin hesaplarını yapıyor. Son 4 maçta sadece 1 galibiyet çıkan Zidane'ın Real'i ise derbi zaferiyle zirveye yaklaşmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan son hafta lider çıkan ve moral depolayan Real Madrid, 20 puanla haftaya 4. sırada girdi.

Karşılaşma öncesi iki takımda da önemli eksikler bulunuyor. Ev sahibinde süren Valverde, Hazard ve Johic, konuk ekipte ise Diego Costa ile Jose Gimenez, sakatlıkları sebebiyle Madrid derbisinde forma giyemeyecekler.

Haberin Devamı

Real Madrid - Atletico Madrid muhtemel 11'ler:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varene, Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Odegaard, Asensio, Benzema

Atletico Madrid: Oblak, Savic, Felipe, Hermoso, Trippier, Koke, Niguez, Llorente, Carrasco, Felix, Suarez

YORUM YAZ