MENÜ

Galatasaray - Başakşehir maçı canlı izle - GS Başakşehir Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı şifresiz yayınlanacak

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde zorlu maçı kazanan taraf adını yarı finale yazdıracak. Sezonun ilk yarısında ligde oynanan mücadeleyi Galatasaray 7-0 kazanmayı bilmişti. Galatasaray - Başakşehir maçı canlı izleme seçenekleri ve maçın yayın bilgisine dair tüm detaylar haberimizde...

Galatasaray - Başakşehir maçı canlı izle - GS Başakşehir Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı şifresiz yayınlanacak

Süper Lig'in lideri Galatasaray sezonu çifte kupayla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-Kırmızılı takım çeyrek finalde güçlü Başakşehir'le karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı takım ligde 7-0 mağlup ettiği rakibini yenerek yarı finale yükselmek istiyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir ise deplasmanda 7-0'ın rövanşını almak ve kupada yoluna devam etmek istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak Galatasaray-Başakşehir maçı A Spor'dan naklen yayınlanacak. Kadir Sağlam'ın yöneteceği karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Galatasaray - Başakşehir maçı canlı izle - GS Başakşehir Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı şifresiz yayınlanacak

Galatasaray-Başakşehir muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Midtsjö, Zaniolo, Mertens, Kerem, Icardi

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Aleksic, Berkay, Szysz, Figueiredo, Serdar

Galatasaray çeyrek finale nasıl geldi?

Galatasaray, bu sezon Türkiye Kupası’na 3. turdan başladı ve Kastamonuspor’u 7-0 mağlup etti. SarıKırmızılılar daha sonra 4. turda Ofspor’u 2-1, 5. turda Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 ve son 16 turunda da Alanyaspor’u eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Başakşehir çeyrek finale nasıl geldi?

Başakşehir ise kupada 5. turda Göztepe’yi 3-1 ve son 16 turunda da Karagümrük’ü penaltılarla eleyerek çeyrek finale çıktı.

İki takım son olarak sezonda 12 Kasım 2022 tarihli mücadelede karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 7-0’lık skorla Galatasaray kazandı. Golleri Kerem Aktürkoğlu (3), Mauro Icardi, Youssouf Ndayishimiye (k.k.), Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı kaydetti.

İki takım yeşil sahada 31 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 yenilgi ile sahadan ayrıldı. İç sahada oynanan 14 maçta ise 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi istatistikleri bulunuyor.

2. kez rakip oluyorlar

Futbolculuk dönemlerinde Galatasaray ve Inter’de beraber top koşturan Okan Buruk ile Emre Belözoğlu, antrenörlük kariyerlerinde bugüne kadar bir kez rakip oldu. Bu sezon Süper Lig’in ilk yarısında oynanan maçtan Buruk galip ayrıldı.

2016-2017 sezonunda kazanan Başakşehir

Galatasaray ile Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 1 kez rakip oldu. İki takım kupada 2016-2017 sezonu son 16 turunda karşı karşıya geldi. Tek maç usulüne göre oynanan mücadeleden Turuncu Lacivertliler 2-1’lik skorla galip ayrılıp, tur atlayan taraf oldu.

Haberin Devamı

Zaniolo ilk 11'e

Nef Stadı'nda çıktığı 2 maçta da 1'er gol atarak, kazanılan 6 puanda büyük rol oynayan Zaniolo, ilk kez bugünkü kupa mücadelesinde ilk 11'de forma giymeye hazırlanıyor.

YORUM YAZ