MENÜ

Fenerbahçe - Cagliari maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Fb - Cagliari şifresiz mi?)

Audi Cup'ta dünya devleriyle karşılaşan Fenerbahçe'nin sıradaki rakibi İtalya'nın köklü ekibi Cagliari. Sarı-Lacivertliler, ligin son haftasındaki Antalyaspor maçıyla veda ettiği taraftarıyla yeniden buluşuyor. Fenerbahçe, Cagliari ile oynayacağı hazırlık maçıyla birlikte 72 gün sonra Kadıköy’e çıkacak. İlk 11'de başlayan yeni transfer Emre Belözoğlu, 4 yıllık aranın ardından taraftar ile buluşacak. Peki, Fenerbahçe - Cagliari maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe - Cagliari maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Fb - Cagliari şifresiz mi?)

2019-2020 sezonu öncesi hazırlık maçlarına devam eden Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari ile karşı karşıya gelecek. Audi Cup'ta gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefine giren Fenerbahçeli futbolcular, 72 gün sonra önüne çıkacağı taraftarları karşısında galibiyet almak istiyor. Yeni transferler Altay, Kruse, Allahyar, Murat Sağlam, Vedat Muric, Deniz Türüç ve Rodrigues ilk kez taraftar karşısına çıkacak. Emre Belözoğlu’nun ise 4 yıllık hasreti son bulacak.

Haberin Devamı

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Sadık, Dirar, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu, Moses, Kruse, Garry Rodrigues, Vedat Muriç

Cagliari: Cragno, Ceppitelli, Cacciatore, Klavan, Likoyannis, Pedro, Birsa, Nainggolan, Ionita, Rog, Pavoletti

Fenerbahçe - Cagliari maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma D-Smart'ta yer alan Sport Smart’tan canlı olarak ekranlara gelecek. Mücadelenin canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Deniz Türüç ilk kez forma giyecek

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi 7. hazırlık maçında Cagliari ile karşı karşıya gelecek. Henüz stopere takviye yapamayan Sarı-Lacivertliler’de Serdar Aziz’in sakatlığı da devam ediyor. Bu nedenle Sadık Çiftpınar’ın yanında yine Jalison’un oynayacağı öğrenildi. Sakatlığını atlatan genç stoper Okan Turp’un ise karşılaşmanın ikinci yarısında şans bulması bekleniyor. Yeni transfer Deniz Türüç de Sarı-Lacivertli formayı ilk kez Cagliari karşısında giyecek.

Biletler satışa çıktı

Sarı-Lacivertliler, taraftarı önünde son maçına ligin son haftasında, 26 Mayıs’ta Antalyaspor karşısında çıkmıştı. Hasret, 72 gün sonra Cagliari ile oynanacak karşılaşmayla sona erecek. Mücadelenin biletleri dün Yüksek Divan kurulu, kongre üyeleri, Fenerbahçe kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için satışa çıktı. Genel satış bugün başlayacak. Mücadelenin bilet fiyatları ise 20 TL ile 400 TL arasında değişiyor.

YORUM YAZ