MENÜ

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'i istiyor!

Avrupa devlerinin ardından, futbol tarihinin en büyük hocaları arasında gösterilen teknik direktör de doğrudan Arda Güler'i istiyor. Dünyaca ünlü menajer, 18 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek adına transfer komitesine kesin talimat verdi.

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'i istiyor!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi durumu en çok merak edilen isimlerin başında Arda Güler geliyor. Genç yıldızın durumu herkesçe yakından takip edilirken dünyaca ünlü hoca da Arda için devreye girdi.

Haberin Devamı

MAÇ SONRASI SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Ay-Yıldızlılar'ın, Galler'i 2-0 yendiği maçta enfes bir gol atan ve 18 yaş 114 günle A Milli Takımımız'ın tarihinde bir resmi maçta fileleri sallayan en genç oyuncu olan Arda, geleceğiyle ilgili soruya, "Öncelikle her şeyin, herkes için hayırlı olmasını istiyorum. Başka bir şey de söylemek istemiyorum" demişti.

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçenin yıldızı Arda Güleri istiyor

AVRUPA'NIN GÖZDESİ

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in merak konusu oldu. Son olarak Galler maçında attığı muhteşem golle adından söz ettiren genç yetenek, transfer döneminin gözdesi durumunda. Sözleşmesinde 17.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan, parayı ikinci plana atan ve gelişimine devam edeceği bir kulübe gidebileceği konuşulan Arda için dünya devinin çılgın bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

18 yaşındaki futbolcuyu, birçok devin istediği konuşuluyor. Şu ana kadar gündeme gelen kulüpler; Ajax, Benfica, Napoli, Leipzig, PSG, Bayern Münih, Liverpool, Newcastle United, Milan, Borussia Dortmund, Arsenal ve Tottenham olmuştu.

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçenin yıldızı Arda Güleri istiyor

MILAN'DAN ÇILGIN TEKLİF

İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Tuttosport, Milan'ın Arda için resmen harekete geçtiğini yazdı. Haberde Kırmızı Siyahlılar'ın, Kanarya'yı ikna etmek adına ciddi bir teklif götüreceği iddia edildi.

İtalyan devinin, kadrosunda yer alan forvetler Ante Rebic ya da Divock Origi'den birini Kanarya'ya önereceği ve ayrıca para teklifinde bulunacağı belirtildi. Arda'nın, geleceğiyle ilgili olarak son kararı kendisinin vereceği konuşuluyor.

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçenin yıldızı Arda Güleri istiyor

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adını Avrupa'nın dev kulüplerinin listesine yazdıran Arda Güler ile Ali Koç görüşmesi bugün gerçekleşti. Birçok kulüp, Arda Güler'i kadrosuna katmak isterken, sarı-lacivertliler de genç yıldızın en az 1 sezon daha kulüpte kalmasını istiyor.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR!

3 SAATLİK TOPLANTIDAN ÇIKAN SONUÇ

Yaklaşık 3 saat süren Arda Güler, babası ve Ali Koç'un toplantısından Fenerbahçe olumlu sonuç alamadı. A Spor'un haberine göre; Başkan Ali Koç, genç oyuncuyu bir sene daha kalması yönünde ikna edemedi. 18 yaşındaki orta saha gitmek istediğini söyledi. Tarafların en kısa zamanda bir kez daha görüşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçenin yıldızı Arda Güleri istiyor

DÜNYACA ÜNLÜ HOCA İSTİYOR

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, son olarak A Milli Futbol Takımı'nın Galler ile oynadığı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde harika bir gol atmıştı. Avrupa devlerini peşine takan genç futbolcunun her geçen gün takımdan ayrılma ihtimali artıyor. Gelen son haberlere göre İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Roma da Arda Güler için devreye girdi. Başkent ekibinin hocası Jose Mourinho'nun, Arda'yı bizzat istediği ve transfer komitesine doğrudan rapor verdiği ortaya çıktı. Ayrıca Çizme basınında yer alan haberlere göre 18 yaşındaki oyuncu için flaş detaylar da yer aldı.

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçenin yıldızı Arda Güleri istiyor

ARDA'YA ÖZEL PLAN

Buna göre Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmanın hayallerini kuruyor. Arda Güler'in de bu takımın vazgeçilmez bir parçası olması isteniyor. Özellikle Mourinho'nun, kendi planı çerçevesinde Milli futbolcuya bir plan hazırladığı da öğrenildi. Yıldız oyuncunun geleceğiyle ilgili olarak yönetimin nasıl bir karar alacağı ise merak konusu...

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü hoca Fenerbahçenin yıldızı Arda Güleri istiyor

YORUM YAZ