MENÜ

Acun Ilıcalı, Avrupa devi ile el sıkıştı! Anlaşma yapıldı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, kulüp taraftarları adına heyecan verici bir anlaşma imzaladı. Ilıcalı, Avrupa devi ile anlaştı.

Acun Ilıcalı, Avrupa devi ile el sıkıştı! Anlaşma yapıldı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, önemli bir hamle için çalışmalarını sürdürüyordu. Championship ekibi, Avrupa'nın önemli ekiplerinden biriyle işbirliği anlaşması yaptı.

Haberin Devamı

TAN KESLER, ROMA'DAYDI

Hull City'de başkan yardımcılığı görevini yürüten Tan Kesler'in işbirliği anlaşması adına İtalya'ya gitmişti. Kesler, İtalyan ekibinin sportif direktörü Tiago Pinto ile buluşmuştu.

Acun Ilıcalı, Avrupa devi ile el sıkıştı Anlaşma yapıldı

 PROTOKOL SAĞLANDI

İki taraf arasında bir protokol konusunda anlaşmaya varıldı. Hull Live'a göre her iki takım, genç oyuncuların gelişim süreçlerinin en iyi şekilde sağlanması adına uygulamalarını paylaşacak ve yönetim kurulları düzeyinde de birlikte çalışmalarda son noktaya gelindi.

Acun Ilıcalı, Avrupa devi ile el sıkıştı Anlaşma yapıldı

İMZALAR ATILDI

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile Jose mourinho'nun çalıştırdığı İtalyan devi Roma arasında işbirliği anlaşması yapıldı. İki kulüp arasındaki anlaşmanın detayları da belli oldu.

 

Acun Ilıcalı, Avrupa devi ile el sıkıştı Anlaşma yapıldı


DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

İki kulüp arasındaki anlaşmanın detayları da ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın kulübüyle Roma arasındaki anlaşmanın detayları şu şekilde olacak. Oyuncu alış ve satış konusunda iki takım arasında öncelik olacak. Altyapı konusunda karşılıklı destek ve işbirliği sağlanacak. Kiralık oyuncu alışverişi konusunda da iki kulüp arasında öncelik olacak. Hull City'nin başkan yardımcısı Tan Kesler, BBC Humberside Sport'a yaptığı açıklamada, iki kulüp arasında transfer ve oyuncu gelişimi için bir ortaklık başlattıklarını belirtti.

AÇIKLAMA GELDİ

Tan Kesler konuyla ilgili şöyle konuştu: "Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto'yu Portekiz'deki günlerimden beri tanıyorum. İtalya'da zorlu bir rekabet var. Championship Premier Lig'de daha hızlı bir şekilde oyuncu göndrebileceğiniz bir yer. Oyuncular ve fikirlerle ilgili işbirliği yapmak istiyoruz. Temelde bir futbol işbirliği olacak. Sezon başlamadan önce bir dostluk maçı için konuştuk ancak yoğunluktan dolayı henüz netleşmiş bir şey yok." 

Acun Ilıcalı, Avrupa devi ile el sıkıştı Anlaşma yapıldı

YORUM YAZ