MENÜ

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Tüm planları bozacak

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, transfer döneminde bombaları bir bir patlatmayı hedeflerken ezeli rakibi Beşiktaş'ın en çok istediği yıldızlardan birisine kancayı taktı. Cim-Bom, yıldız futbolcuyu kadrosuna katarak Beşiktaş'a transfer çalımı atmayı planlıyor. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Tüm planları bozacak

2022/23 sezonunda Süper Ligi şampiyon olarak bitiren Galatasaray, önümüzdeki sezon için de iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Cim-Bom, bu kapsamda transferde dev adımlar atmayı planlarken ezeli rakibine de transfer çalımı atacak. 

Haberin Devamı

O YILDIZ İMZAYI ATIYOR!

 Icardi'yi tutup, yanına ikinci forvet...

Bafetimbi Gomis'in de sözleşmesinin sona ermesiyle Aslan'ın elinde forvet kalmadı! Icardi'yi tutup yanına da mutlaka rekabete girecek ikinci santrforun peşinde olan Cim Bom geçen sezon belki de aksayan tek bölgesi olan sol bek için de girişimlerini hızlandırdı.

Galatasaraydan Beşiktaşa transfer çalımı Tüm planları bozacak

Avrupa için net sol bek

Sarı-Kırmızılılar'da tüm mevkiiler makine gibi işlerken sol bekte bir türlü istikrar sağlanamadı. Emre Taşdemir oynadı, zaman zaman Kazımcan Karataş formayı zorladı, çaresizlikten sağ bek Dubois burada görev yaptı, devre arasında ise Hatay'da Sam Adekugbe kiralandı fakat o da bekleneni veremedi. Son haftalarda Kazımcan Karataş formayı alıp başarılı bir oyun koysa da Avrupa arenasında Galatasaray daha net bir sol bekle mücadele etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Play-Out'la ligde kaldılar

Bu doğrultuda gaza basan Sarı-Kırmızılılar rotasını Almanya'ya çevirdi. Bundesliga'da sezonu 16. sırada tamamlayan ve Play-Out'ta Bundesliga 2'den çıkmak isteyen Hamburg'la kapışan Stuttgart iki maçı da kazanarak ligde kalmıştı. Cim Bom da Kırmızı-Beyazlılar'ın başarılı sol bekine gözünü dikti.

Galatasaraydan Beşiktaşa transfer çalımı Tüm planları bozacak

6 milyon Euro'ya almışlardı

Galatasaray'ın, Borna Sosa'yla ilgilendiği iddia edildi. Aslan'ın, 25 yaşındaki oyuncu için ayırdığı rakam 7 milyon Euro... 2018'de Dinamo Zagreb'ten 6 milyon Euro'ya transfer ettikleri Sosa için Stuttgart da 10 milyon Euro talep ediyor.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı

Relevo'nun haberine göre Galatasaray; Beşiktaş, West Ham United ve Lyon'un kadrosuna katmak istediği Geoffrey Kondogbia'yı transfer etmek için görüşmelere başladı. Kondogbia'nın, yaz transfer döneminde Atletico Madrid'den ayrılmak istediği ifade edilirken İspanyol devinin yıldız oyuncusu için 8 milyon Euro beklediği aktarıldı..

Galatasaraydan Beşiktaşa transfer çalımı Tüm planları bozacak

Talipleri artıyor 

Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Kondogbia'ya Premier Lig ekibi West Ham ve Fransa'dan Ligue 1 takımı Lyon'un da talip olduğu bildirildi. Özellikle West Ham United, yıldız orta saha oyuncusu Declan Rice'ın takımdan ayrılmasına karşın Kondogbia ile ciddi şekilde görüşüyor.

Haberin Devamı

Bu sezonki performansı

Atletico Madrid'in yıldızı Kondogbia, bu sezon La Liga deviyle 27 mücadeleye çıkarken takımına 2 asistlik fayda sağladı.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraydan Beşiktaşa transfer çalımı Tüm planları bozacak

YORUM YAZ