MENÜ

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Luciano'dan Scolari önerisi!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Fabio Luciano, Haziran 2024'te Carlo Ancelotti'ye emanet edilmesi beklenen Brezilya Milli Takımı'nda, bu süreçte Luiz Felipe Scolari'nin futbol koordinatörlüğü görevine getirilmesi gerektiğini savundu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Luciano'dan Scolari önerisi!

Brezilya Futbol Federasyonu, milli takım için yeni hoca arayışlarını sürdürürken, "Sambacılar" bu süreçte maçlara geçici teknik direktör olarak göreve getirilen U20 Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Ramon Menezes önderliğinde çıkıyor. Menezes'in yönettiği Brezilya'nın, dün Senegal ile oynadığı hazırlık müsabakasından 4-2 yenik ayrılması sonrası eleştiri okları 50 yaşındaki antrenöre çevrildi ve teknik direktör sorununun bir an önce çözülmesi gerektiği dile getirildi.

Haberin Devamı

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı eski futbolcu Fabio Luciano da Brezilya Milli Takımı'nun bu probleminin kısa sürede çözülmesi gerektiğini savunanlardan birisi. ESPN'e konuşan Luciano, Carlo Ancelotti'nin Real Madrid ile sözleşmesinin biteceği Haziran 2024'te Brezilya'nın yeni teknik direktörü olabileceğini belirterek, bu süreçte Brezilya Futbol Konfederasyonu'nun bir futbol koordinatörü ataması gerektiğini savundu.

Fabio Luciano bu görev için ise Luiz Felipe Scolari'nin adını önerdi. Luciano, deneyimli bir isim olan Scolari'nin Ancelotti'yi tanımasının da bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Luiz Felipe Scolari, daha önceden emeklilik kararı aldığını açıklamasına rağmen Brezilya Serie A takımlarından Atletico Mineiro ile geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük görevi için sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

NTV Spor

Fenerbahçenin eski yıldızı Lucianodan Scolari önerisi

YORUM YAZ