MENÜ

Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (BJK - Kayseri 11'ler)

Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Vodafone Park'ta kapanacak. Ligde son 4 maçını kazanarak zirve yürüyüşüne başlayan Beşiktaş, Kayserispor'u konuk edecek. Kara Kartal mücadeleden 3 puanla ayrılması durumunda 3. sıraya yerleşecek. Ligin dibine demir atan Kayserispor ise İstanbul'da sürpriz peşinde olacak. Peki, Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş - Kayserispor maçının canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak. İki takımın da 11'leri belli oldu. 15 yaşındaki genç yıldız adayı Emre Demir de Kayserispor'un 11'inde yer alıyor. Beşiktaş ise mücadeleye Victor Ruiz ve Dorukhan Toköz dışında tam kadroyla çıktı.

Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (BJK - Kayseri 11'ler)

Beşiktaş, Süper Lig’de 13. haftanın kapanış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor’u konuk edecek. Siyah-beyazlı takım, ligde 12 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlikle 21 puan topladı. Son sıradaki İstikbal Mobilya Kayserispor ise 1 galibiyet ve 4 beraberlikle 7 puan alabildi. Bugüne kadar 7 kez Türkiye Kupası maçında karşılaşan iki ekip , Süper Lig tarihinde ise 46 kez birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 46 müsabakada 9 maç berabere bitti. Siyah-beyazlılar takım ise 26 kez kazanırken, sarı-kırmızılılar ise 11 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu maçlarda Kayserispor, rakibine 44 gol attı. Beşiktaş ise 72 gol attı.

Haberin Devamı

İstanbul’da oynanan 23 müsabakada Beşiktaş’ın üstünlüğü var. Söz konusu karşılaşmalarda Beşiktaş 18 kez, Kayserispor ise 2 kez kazandı. 3 maç da berabere bitti. Geçen sezon İstanbul’da oynanan maçı Kartal 2-0 kazanmıştı.

Beşiktaş - Kayserispor işte 11'ler:

Beşiktaş: Karius, Caner, Roco, Vida, Gökhan, Atiba, Elneny, Ljajic, N'Koudou Diaby, Burak.

Kayserispor: Lung, Yasir, Abdennour, Poulain, Lopes, Şamil, Hasan, Mensah, Djedje, Emre Demir, Adebayor.

Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma, bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Ümit Öztürk'ün yöneteceği karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarında naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ'IN ORANI DÜŞTÜ! HEMEN TIKLA VE OYNA

Beşiktaş Vodafone Park’ta 17 maçtır yenilmedi

Kara Kartal, evindeki son 17 lig maçında yenilmedi. Vodafone Park’ta son olarak geçen sezonun 12. haftasında Sivasspor’a yenilen Siyah-Beyazlı ekip, bu mağlubiyetin ardından evindeki 17 karşılaşmada 12 galibiyet ve 5 beraberlikle 41 puan topladı. Beşiktaş, bu seride toplam 33 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

Haberin Devamı

Necip Uysal sınırda

Tecrübeli futbolcu, Kayserispor mücadelesi öncesinde ceza sınırında bulunuyor. Necip, bu akşamki karşılaşmada oynayıp kart görmesi durumunda 14. haftadaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecek. Bu arada sakatlığı bulunan Victor Ruiz de sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

YORUM YAZ