MENÜ

Beşiktaş - Galatasaray maçı şifresiz canlı izle | BJK GS canlı yayın

Süper Lig'de 19. hafta muhteşem bir derbiye (BJK - GS) sahne oluyor. Sergen Yalçın yönetiminde 6 haftadır kaybetmeyen ve 5 maçlık galibiyet serisi sonrası Hatayspor ile berabere kalan Beşiktaş derbi maçta bu seriyi sürdürerek kazanmak ve liderliğini korumak istiyor. Gençlerbirliği'ni 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray ise deplasmanda kazanarak rakibini puan durumunda geçmek istiyor. Beşiktaş ve Galatasaray taraftarı maçın kanalını ve yayın bilgilerini araştırıyor. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Beşiktaş - Galatasaray derbisi ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Beşiktaş - Galatasaray maçı şifresiz canlı izle | BJK GS canlı yayın

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. Lider Beşiktaş, yakın takipçisi Galatasaray ile Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. Galatasaray deplasmanda kazanırsa 2 puan gerisinde olan rakibini geçerek maç fazlasıyla liderliğe oturacak. Beşiktaş ise Galatasaray'ı yenerek hem şampiyonluk için yarıştığı rakibiyle puan farkını artırmak, hem de liderliği devam ettirmek amacında. Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde takımların kadro değerlerine bakıldığı zaman sarı-kırmızılıların önde olduğu görülüyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin kadro değerleri 1 milyar 380 milyon TL. Ligde geride kalan haftalarda siyah-beyazlılar 35 puan ve averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılılar ise 33 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY CANLI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş - Galatasaray ilk 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Vida, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Atiba, Ghezzal, Cyle Larin, Aboubakar

Galatasaray: Okan, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Etebo, Oğulcan, Belhanda, Arda Turan, Diagne

Beşiktaş - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Beşiktaş 2021'in ilk derbisinde sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Vodafone Park'ta oynanan mücadele saat 19.00'da başladı ve Cüneyt Çakır tarafından yönetiliyor. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapıyor, dördüncü hakem Halis Özkahya.

Beşiktaş'ta Welinton cezalı

Sergen Yalçın, stoperde cezalı Welinton forma giyemeyeceği derbide, Vida’nın yanında kimi oynatacağına henüz karar vermedi. Tecrübeli teknik adam, bu mevki için Necip Uysal ve Montero arasında seçim yapacak. Sergen Yalçın'ın, hem fiziksel direncinin yüksek olması hem de son haftalardaki başarılı oyunu nedeniyle Necip'i tercih etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Emre Taşdemir ve Falcao yok!

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Yeni Malatyaspor mücadelesinde sakatlanan Emre Taşdemir’in ise sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildi. Tedavisine başlanan 25 yaşındaki futbolcunun, Beşiktaş maçında oynamasının zor olduğu belirtildi. Ayrıca Falcao'nun da sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın Beşiktaş derbisi plânı: Hücum, hücum, hücum!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisi öncesi oyun planını belirledi. Oyuncularıyla kamp öncesi bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli çalıştırıcı, Vodafone Park'ta beraberliği dahi kabul etmediğini ve kazanmak için son düdüğe kadar ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Zafer şifresini "Hücum" olarak belirleyen Terim, baskının üçüncü bölgede başlamasını ve topun sürekli kendilerinde kalmasını istiyor. Özellikle kanatlarda Arda ile Oğulcan, stoperler oyun kurarken Diagne'nin baskısına katılarak rakibi ön alanda sıkıştırmaya çalışacak.

Marcao'ya baskı gelirse...

Marcao'nun savunmadan oyun kurarken baskı yemesine karşın, geriden hücum organizasyonu başlatma planını da güncelleyen Fatih hoca, sorumluluğu Taylan ile Belhanda'ya verdi. İki oyuncu merkezde birbirlerine yakın durarak, topu yarı alandan çıkarmaya yardımcı olacak. Ayrıca savunma bekleri de hücum ağırlıklı oynayarak, devamlı bindirmelerle forvetteki isimlere destek sağlayacak. Skor üstünlüğü gelene kadar takım bu plana sadık kalacak. Takım öne geçer ve Beşiktaş baskıyı artırırsa, kontra hücumlarla fark arayışı başlayacak.

Haberin Devamı

Kaleyi gören yoklayacak!

Beşiktaş yarı sahasında kısa paslar ve üçgenler kurarak savunma dengesini bozmaya çalışacak olan Sarı-Kırmızılılar, buna karşın orta ve şut organizasyonlarından da vazgeçmiş değil. Son taktik provada bu yönde denemeler yaptığı öğrenilen Galatasaraylı futbolcular, kenarlardan ortalarla Diagne'yi golle buluşturmaya çalışacak. Belhanda, Taylan, Emre Akbaba ve Emre Kılınç gibi isimlerden de fırsatını buldukları anda kaleyi yoklamaları isteniyor.

Sergen Yalçın: Kontrolü sağla derbiyi kazan

Beşiktaş'ın başarılı teknik adamı Sergen Yalçın, Süper Lig'de bu akşam Vodafone Park'ta oynayacakları maç öncesinde tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Başarılı çalıştırıcı lig lideri olarak çıkacakları karşılaşmayı yine zirvede tamamlamayı planlıyor. Bu doğrultuda ilk olarak savunmada 90 dakika boyunca hata istemediğini Vida ve Montero'ya aktaran Yalçın, ek olarak oyunun başından sonuna kadar Josef ve Atiba ikilisiyle merkezdeki hakimiyeti kaptırmamayı hedefliyor. Oyunun hücum hattında forma vereceği Larin, Ghezzal ve Aboubakar 3'lüsünün formda görüntüsüne güvenen Sergen hoca, bu oyuncuların yaratıcılığıyla zafere ulaşmak istiyor.

Haberin Devamı

Derbi kaybı yok

Beşiktaş’ın başında daha önce 3 derbiye çıkan Sergen Ya lçın, bu karşılaşmaların hiçbirinde kaybetmedi. Fenerbahçe’yi geçen sezon ve bu sezon 1’er kez deviren Ya lçın, Galatasaray’la da 15 Mart'ta Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadelede 0-0 berabere kalmıştı. Te rim’e teknik direktör olarak rakip olduğu 4 karşılaşmadan ise 1 mağlubiyet 3 beraberlik alan Ya lçın, bu akşamki 90 dakikayı zaferle tamamlayıp Fatih Terim karşısında hocalık kariyerinde bir ilki başarmayı hedefliyor.

YORUM YAZ