MENÜ

Başakşehir - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Trabzonspor'un önünde 63 puanla Süper Lig'de lider olan Başakşehir 31. hafta maçında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Denizlispor ise deplasmanda kazanarak düşme potasından sıyrılma peşinde. Peki, Başakşehir - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Başakşehir - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de son 11 maçını kaybetmeyen ve Trabzonspor'un 2 puan önünde lider durumda bulunan Medipol Başakşehir hafta arası oynanacak 31. hafta maçında Denizlispor'u konuk edecek. Okan Buruk'un öğrencileri şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Düşte hattının hemen üstünde bulunan Denizlispor ise deplasmanda puan ya da puanlar arayacak.

Haberin Devamı

Başakşehir - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Medipol Başakşehir-Yukatel Denizlispor karşılaşmasını, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Süper Lig'de son 11 maçını kaybetmeyen, söz konusu müsabakalarda 8 galibiyet ve 3 beraberlik alan Medipol Başakşehir, 63 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Turuncu-lacivertli takım, ligde son 4 haftaya en yakın takipçisi Trabzonspor'un 2 puan önünde girdi.

Tek eksik

Medipol Başakşehir'de Yukatel Denizlispor mücadelesi öncesinde tek eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde kart cezalısı Moldovalı stoper Alexandru Epureanu bu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk'un Epureanu'nun yerine Carlos Ponck'a forma vermesi bekleniyor. Turuncu-lacivertli ekipte, kart cezaları sona eren Edin Visca, Mahmut Tekdemir ve Danijel Aleksic ise bu mücadelede forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Crivelli sarı kart ceza sınırında

Medipol Başakşehir'de Fransız forvet Enzo Crivelli, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Crivelli, Denizlispor mücadelesinde sarı kart görmesi halinde takımının 32. haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

YORUM YAZ