MENÜ

Barcelona - Atletico Madrid maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

La Liga'da liderliği Real Madrid'e kaptıran Barcelona, takipçisi Atletico Madrid ile kozlarını paylaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan Lionel Messi önderliğindeki Barcelona, kazanıp Madrid'in puan kaybetmesini beklemenin hesaplarını yapıyor. Diego Simeone'nin Atletico'su ise dev rakibine çelme takmaının peşinde. Peki, Barcelona - Atletico Madrid maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Barcelona - Atletico Madrid maçının canlı anlatımı, skor takibi ve tüm son dakika gelişmeleri fanatik.com.tr'de olacak.

Barcelona - Atletico Madrid maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

La Liga'de heyecan dev bir maçla devam ediyor. Son 3 maçta 2 beraberlik alan ve liderliği Real Madrid'e kaptıran Barcelona, son 4 maçından da galip ayrılan Atletico Madrid'i konuk edecek. Lionel Messi önderliğindeki Barcelona, fire vermeden yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. 3. sırada bulunan Atletico Madrid ise dev rakibine çelme takmak istiyor. Son haftalarda kaybettiği puanlarla zirveyi Real Madrid'e bırakan Barcelona, 69 puanla 2. sırada yer alırken, Atletico Madrid ise geride kalan 32 haftada topladığı 58 puanla 3. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Barcelona, 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Barcelona - Atletico Madrid maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Camp Nou'da oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Alejandro Hernandez'in düdük çalacağı 90 dakika Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Ev sahibinde sakatlığı bulunan Ousmane Dembele ile Frenkie de Jong karşılaşmada forma giyemiyor.

Haberin Devamı

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Mario Hermoso ve Sime Vrsaljko ile cezalı Koke ve Stefan Savic mücadelede yer alamıyor.

Barcelona - Atletico Madrid ilk 11'ler:

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Vidal, Riqui Puig; Messi, Suarez

Atletico Madrid: Oblak; Arias, Gimenez, Felipe, Lodi; Llorente, Thomas, Saúl, Carrasco; Correa, Costa

YORUM YAZ