MENÜ

Anadolu Efes - Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'in 28. maç döneminde Yunan temsilcisi Olympiakos’u konuk edecek. Maccabi FOX maçında bu sezon ilk mağlubiyetini alan lider Efes, Olympiakos’u evinde devirmenin hesaplarını yapıyor. Peki, Anadolu Efes - Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Anadolu Efes - Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'in 28. maç döneminde Yunan temsilcisi Olympiakos’u konuk edecek Çift maç haftasında ilk olarak İsrail’de Maccabi FOX’la karşılaşan Ergin Ataman'ın öğrencileri, rakibine 77-75 kaybetti. Bu yenilgiyle 11 maçlık galibiyet serisi sonlanan ve 2020 yılında Euroleague'de ilk kez kaybeden Anadolu Efes, buna karşın 23 galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Ligde 12 galibiyetle 11. sırada bulunmasına rağmen play-off sınırındaki takımlarla aynı kazanma sayısına sahip Olympiakos, haftanın ilk maçında derbide Panathinaikos’u 81-78 yendi.

ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS CANLI İZLE

Anadolu Efes - Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma yarın saat 20.30’da başlayacak. beIN Sports Haber'den şifresiz olarak ekranlara gelecek maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Avrupa’daki 686. maç

Anadolu Efes, Maccabi FOX müsabakasıyla Avrupa kupalarındaki 686. maçına çıkacak. Lacivert-beyazlı takım, Avrupa arenasında oynadığı 685 karşılaşmada 387 galibiyet ve 298 yenilgi aldı. 2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı Avrupa Ligi’nde 438. maçına çıkacak Anadolu Efes, bu organizasyonda bugüne kadar oynadığı 437 karşılaşmada 230 galibiyet ve 207 yenilgi yaşadı.

Haberin Devamı

İki ekip Turkish Airlines Euroleague'de bugüne dek 39 kez karşılaştı. Bu 39 maçın 21’ini Yunan ekibi, 18’ini Anadolu Efes kazandı. Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmayı Anadolu Efes, deplasmanda 86-67 kazanmıştı.

YORUM YAZ