MENÜ

Ahmet Nur Çebi'ye eleştiri: O zaman tamamı yabancı olsun bu ikiye de gerek yok!

Yabancı oyuncu sınırlandırmasının Türk futbol kulüplerine ekonomik sorun oluşturduğunu dile getiren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘’20 Türk futbolcu varsa sadece topu topuna 2 tanesine ihtiyaç var. Diğer 18 tanesine ihtiyaç yok." dedi. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarını değerlendirdi.

Yabancı oyuncu sınırlandırmasının Türk futbol kulüplerine ekonomik sorun oluşturduğunu dile getiren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘’20 Türk futbolcu varsa sadece topu topuna 2 tanesine ihtiyaç var. Diğer 18 tanesine ihtiyaç yok." dedi. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Cem Dizdar: ‘’O zaman tamamını kaldırın tamamı yabancı olsun bence bu ikiye de gerek yok. 2 tanesine ihtiyaç var, diğer 18 tanesine ihtiyaç yok. 2 futbolcunun da fiyatı 1 lirayken olmuş 11 lira. Vermezsen olur 1 lira, verme niye veriyorsun ki? Peki en çok dilinden altyapıyı düşürmeyen takım değil mi Beşiktaş? En çok koşan çocuğu da altyapıdan getirdiği Emirhan İlkhan değil mi?’’ dedi.

YORUM YAZ