MENÜ

Kolbastı

Abone Ol Google News

Trabzon’da müthiş gece yaşandı. İlk yarı ev sahibi takım futbol resitali verdi. Kartal ikinci yarı, aynı şekilde karşılık verdi. Karşılıklı kaçan ve atılan goller heyecanı tavan yaptı. Dev maçta son sözü Yusuf Yazıcı söyledi. Galibiyet sonrası ev sahibi kolbastı oynayıp galibiyeti kutladı. 3 puan bırakan Beşiktaş, şampiyonluk hayallerini yeni sezona bıraktı. Trabzonspor, ilk yarı boyunca topa daha çok sahip oldu. Hep olumlu pas yaptı. Kartal, bu devrede genelde baktı! Orta alanda iyi oyun kuran ev sahibi takım, bunu skora yansıtmadı. Burak’ın devrenin sonunda net gollük şutunu Uğurcan çıkardı.

Haberin Devamı

Hakem tempo düşürdü

Fırat Aydınus, saha içinde duracağı yeri bilemedi. Gereksiz yere oyunu kesti. Ters kararlar ile iki takımı da çileden çıkarttı. Güneş ikinci yarıya Kagawa ve Necip hamlesi ile başladı. Ancak, golü kendi kalesinde gördü. Hem de tam derslik. Abdülkadir Ömür, sahasından aldığı top ile sıfıra kadar inip ortaladı. Novak ağları buldu: 1-0. Beşiktaş orta alan ve savunması, hamle ve kademe hatasının faturasını ağır ödedi. 53’teki gol sonrası Kartal, risk alıp yüklendi. Nitekim; 74’te Kagawa skoru 1-1 yaptı.

Haberin Devamı

Yusuf böyle istedi

Türk futbolunun yükselen değeri Yusuf Yazıcı, gecenin en başarılı ismi olarak öne çıktı. Her iki yarıda birer şutu direkten dönen genç yıldız, 77’de kaleye adeta füze gönderdi: 2-1. Karadeniz takımı yediği gole anında reaksiyon verdi. Bu Kartal’ı olumsuz etkiledi. Q7, Ljajiç ve Güven çok top kaybı ile oynadı. Kagawa’ya sadece Atiba’dan gelen destek de yeterli olmadı.

YORUM YAZ