MENÜ

Fenerbahçe bir sayfa açmalı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, Phillip Cocu döneminde bile bir maçın ilk yarısında bu kadar mahkum oynamamıştı her halde. Bu görüntünün ana nedeni Mehmet Topal'ın oyunun merkezinde, Slimani'nin de 3. bölgede "Etkisiz elema"na dönüşmeleriydi.

Haberin Devamı

Memmet Topal maalesef asli görevinde kayıplardaydı ve her fırsatta defansın bir parçası olup firar etti nedense.

Gerçek şu, maçın son dakikaları hariç maçın genelinde Fenerbahçe'yi ilahlar, Harun ve Skritel korudu hezimete uğramaktan.

Bu Slimani bildiğimiz Slimani mi yoksa "Çakma" olanı mı gerçekten anlamış değilim. Asli görevini yapamadı üstüne üstlük bir de amatörce ve tartışılamayacak bir penaltıya neden oldu sorumsuzca.

Peki, sezon aşağı yukarı uçup gitmişken neden Mehmet Topal, Slimani'de ısrar edilir. Barış Alıcı, Mahsun Çapkan, Muhammet Albayrak bu aşamada veya böyle bir dönemde oynamayacaklarsa ne zaman oynayacaklar?

Cumartesi akşamı Beşiktaş'ın Dorukhan, Güven ve Fatih'ten aldığı verimi, takıma kazandırdıkları sinerjiyi de mi göremiyor Fenerbahçe yönetimi.

Açık açık konuşalım, dün akşamki maçın bu kadar mahkum oynanmasının ananedeni teknik heyetin tercih ve vizyonudur. Trabzonspor eğer dün akşam bu sezon bir takımı ilk kez bu denli sürklase ettiyse Sayın Ali Koç'un ciddi ciddi muhasebe yapmasının ve önümüzdeki sezon adına yeni ve reel adımlar atmasının zamanı gelmiştir artık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ