MENÜ

Yattara'nın dönüşü suskun oldu

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 aydır resmi bir maçta forma giyemeyen Gineli yıldız dün son 9 dakika görev aldı ama takımının galip gelmesini sağlayamadı.

Yattara'nın dönüşü suskun oldu

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle yaklaşık 130 gündür resmi bir karşılaşmada forma giyemeyen Yattara dünkü Gençlerbirliği karşılaşmasının 81. dakikasında oyuna dahil oldu. Bordo-Mavili takımın iki farklı öne geçmesinin ardından art arda gelen gollerle Gençlerbirliği’nin beraberliği sağlaması üzerine teknik direktör Hugo Broos da kulübedeki Yattara silahına sarıldı. Ancak son bölümde oyuna giren Gineli yıldızın çabası takımının beraberlikten kurtulmasına yetmedi.

Haberin Devamı

Yattara Hollanda’daki hazırlık kampında Standart Liege ile oynanan karşılaşmada ayak bileğinden sakatlanmış ve 2,5 aydır formasından uzak kalmıştı. Gineli yıldız ligde ise 17 Mayıs 2009’da Bursa maçında, geçen sezonun 32. haftasında oynamıştı. Taraftarların desteğini arkasına almasına rağmen Gineli yıldızın dünkü çabası sonucu değiştirmezken Trabzonspor da çok önemli iki puanı Başkent’te bırakmış oldu.

YORUM YAZ