MENÜ

Taraftardan Fenerbahçe'ye gönderme! 'Daha fazla edermişsin...'

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı taraftarlar ile buluştu. Formasını imzalatmak isteyen sarı-kırmızılı bir taraftarın deneyimli futbolcu ile arasında geçen diyalog gündem oldu.

Konyaspor formasıyla gösterdiği başarılı performans ile büyük takımların dikkatini çeken Abdülkerim Bardakcı, 2022 yaz transfer döneminde Galatasaray ile Fenerbahçe'nin radarına girmişti. O dönemde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Abdülkerim'e 'Sen o kadar eder misin' dediği iddia edilmişti. Deneyimli futbolcunun Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesi ve Abdülkerim Bardakcı'nın sarı-kırmızılı forma ile başarılı bir performans göstermesiyle beraber bu sözler taraftarlar arasında sıkça kullanılır olmuştu. 

Haberin Devamı

Formasını imzalatmak için Abdülkerim Bardakcı ile buluşan bir taraftar, 'Buraya gelmene vesile olan herkesten allah razı olsun. Sen gerçekten daha fazla ediyormuşsun, bunu kanıtladın.' sözlerini kullanarak Fenerbahçe'ye gönderme yaptı. Başarılı futbolcu, bu sözlere 'eyvallah' diyerek cevap verdi.

YORUM YAZ