MENÜ

Türk Telekom'da sürpriz ayrılık! Resmi açıklama geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom'da, Başantrenör Erdem Can ile yollar ayrıldı. Başarılı antrenörün Anadolu Efes'ten ayrılacak olan Ergin Ataman'ın yerine geçmesi bekleniyor.

Türk Telekom'da sürpriz ayrılık! Resmi açıklama geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider bitiren, Play-Off yarı final serisinde Karşıyaka'ya elenen Türk Telekom'da Başantrenör Erdem Can'la yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Erdem Can'la Türk Telekom normal sezonda iç sahada hiçbir rakibine kaybetmemişti. Ayrıca Eurocup'ta ülkemizi temsil eden Türk Telekom, finalde İspanya temsilcisi Gran Canaria'ya 71-67 mağlup olarak kupanın ucundan dönmüştü. Erdem Can'la başarılı bir sezonu geride bırakan Ankara temsilcisinin yeni sezonda takımın başına kimi getireceği ise merak konusu oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

Türk Telekom Basketbol Takımı başantrenörü olarak görev yapan Erdem Can ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine yeni yolculuğunda başarılar diliyoruz.

ERGİN ATAMAN AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Karşıyaka ile oynanan ikinci maçın ardından "Herkesi çok seviyorum. İnşallah buradan ayrılmadan bir şampiyonluk daha alıp öyle veda etmek istiyorum. Allah nasip ederse bir kupa daha alıp buradan hep beraber veda edeceğiz" dedi. Anadolu Efes'e bir şampiyonlukla veda etmek istediğini ifade eden Ataman, "Herkesi çok seviyorum. İnşallah buradan ayrılmadan bir şampiyonluk daha alıp öyle veda etmek istiyorum. Allah nasip ederse bir kupa daha alıp hep beraber veda edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

Türk Telekomda sürpriz ayrılık Resmi açıklama geldi

YORUM YAZ