MENÜ

Mert Müldür transferinde sürpriz gelişme! İtalyanlar duyurdu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği ve kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Mert Müldür için sürpriz bir gelişme yaşanıyor. İtalyan ekibi Sassuolo, genç futbolcu için kararını verdi.

Mert Müldür transferinde sürpriz gelişme! İtalyanlar duyurdu

Yabancı kuralından dolayı Süper Lig ekipleri yerli oyuncu piyasasında öne çıkan isimlerden biri olan ve İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

TAKIMDAN AYRILMASI GÜNDEMDE

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür yaz aylarında takımına veda edebilir. Türk milli takımının 99 doğumlu stoperi, geçen sezonun tamamında sahalardan uzak kalmasına neden olan sakatlığından döndü. Genç futbolcu İtalya'ya veda edebilir. İşte flaş gelişme...

Mert Müldür transferinde sürpriz gelişme İtalyanlar duyurdu

BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Di Marzio'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Galatasaray, takımdan ayrılması gündemde olan Mert Müldür'ün durumunu yakından takip ediyor. Sassuolo genç sağ bek için 5 milyon Euro istiyor. Bu nedenle İtalyan ekip Galatasaray ve Fenerbahçe'yle temasa geçti.

Kısa süre içerisinde transferin netlik kazanması bekleniyor.

YILDIZ OYUNCUYA KANCA ATTI

MERT MÜLDÜR'ÜN KARİYERİ

Mert Müldür, 4 Nisan 1999 yılında doğdu. Sağ bek pozisyonunda görev yapan Avusturya doğumlu Türk millî futbolcudur. Sassuolo takımında forma giymektedir.

Haberin Devamı

Profesyonel kariyerine 2017 yılında Rapid Wien II kulübünde başladı. Daha sonra ise 29 Mayıs 2018 tarihinde Rapid Wien ile 3 yıllık anlaşmaya imza attı.

Mert Müldür transferinde sürpriz gelişme İtalyanlar duyurdu

20 Ağustos 2019'da Müldür, Serie A kulüplerinden US Sassuolo Calcio ile anlaştı.

Avusturya'da yaşayan Türk anne ve babanın oğlu olan Mert, millî takım olarak Türkiye'yi seçti. Türkiye millî futbol takımı formasını ilk kez 11 Ekim 2018'de Bosna Hersek'le oynanan ve 0-0 tamamlanan hazırlık maçında giydi.

Mert Müldür, profesyonel kariyeri boyunca 116 maça çıkıp 3 gol atmıştır.

YILLIK 5 MİLYON DOLAR

Mert Müldür transferinde sürpriz gelişme İtalyanlar duyurdu

YORUM YAZ