MENÜ

Steven Gerrard Beşiktaş'a rakip oldu

Ettifaq FC'nin başına geçen teknik adam Steven Gerrard, Glasgow Rangers ve Aston Villa'nın ardından üçüncü takımını çalıştırmaya başladı. Suudi Arabistan'daki artan hareketlilikten de etkilenen Gerrard takımın başına geçtiği gibi transfer çalışmalarına başlarken gündeme önemli isimler geldi.

Steven Gerrard Beşiktaş'a rakip oldu

Son zamanlarda yıldız oyuncuların tercih ettiği yer olan Suudi Arabistan ekipleri kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ocak ayında Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a tranfer olmasının ardından ilgi kazanan Suudi Arabistan, ödenen dolgun maaşlardan dolayı da futbolcularıun aklını çelmeyi başardı. Özellikle liglerin bitmesiyle önemli oyuncular Arabistan'a transfer oldu.

ZİRVEDEKİ İSİM ŞAŞIRTACAK

YILDIZ YAĞDI

Ronaldo'dan sonra yıldız isimler daha çok gelmeye başlarken şu ana kadar Karim Benzema, N'Golo Kante, Marcelo Brozovic, Kalidou Koulibaly ve Ruben Neves gibi yıldız oyuncular Arabistan yolunu tuttu. Hala birçok oyuncunun gündeme geldiği Arabistan'da Steven Gerrard da göreve gelir gelmez çalışmalara başladı.

PREMIER LİG'DEN DEV İSİMLER

Ettifaq FC için iddialı kadro kurmak isteyen Steven Gerrard önemli isimlerle ilgileniyor. Premier Lig'den yıldız oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Jordan Henderson ve Pierre-Emerick Aubameyang ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

Henderson 12 yıldır Liverpool forması giyerken 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. İngiliz oyuncunun yüksek maaş teklifleri karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Henderson ile beraber Pierre-Emerick Aubameyang'ı da kadrosuna katmak isteyen Gerrard bu sezon oldukça formsuz bir sezon geçiren 33 yaşındaki santrforun transferini gerçekleştirmekte kararlı.

Steven Gerrard Beşiktaşa rakip oldu

COUTINHO DA LİSTEDE

Beşiktaş'ın da ilgilendiği Philippe Coutinho'yu kadrosuna katmak isteyen Steven Gerrard oyuncunun durumunu takip ediyor. Aston Villa'dan da İngiliz teknik adamın öğrencisi olan Coutinho bu sezon yetersiz bir performans sergilyerek 22 maça çıktı ve sadece 1 gol attı.

Yarışmacı bir kadro kurmak isteyen Steven Gerrard'ın neler yapacağı merak konusu.

Steven Gerrard Beşiktaşa rakip oldu

YORUM YAZ