MENÜ

Mario Balotelli'nin yeni adresi belli oluyor

İtalyan Milli Takımı'nın efsane oyuncusu ve Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Mario Balotelli'nin yeni adresi belli oluyor

Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekibi Adana Demirspor'dan ayrılarak İsviçre temsilcisi Sion'a transfer Mario Balotelli, bu ekipten de ayrılmaya hazırlanıyor. 32 yaşındaki hücumcu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

YABANCI KURALI NASIL OLACAK?

GSP'de yer alan habere göre Rapid Bükreş, gelecek sezon için Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak istiyor. Haberde, önümüzdeki yıl Romanya Liga 1'de şampiyonluğa oynamak isteyen Rapid Bükreş'in Balotelli'yi kadrosuna katarak bu yolda sağlam bir adım atmak istediği ifade edildi.

Mario Balotellinin yeni adresi belli oluyor

İlk görüşme gerçekleştirildi
Balotelli'nin menajeri ile kulüp arasındaki ilk görüşmenin gerçekleştirildiği de iddia edilirken, İtalyan golcünün transfer için 1 milyon Euro ödeme istediği belirtildi.

Futbolu ikinci plana attı
İsviçre'de yaşadığı saha dışı olaylar sebebiyle odak noktasında futbolu tutmakta zorlanan Mario Balotelli, Sion forması ile çıktığı 18 maçta 6 gol attı. Balotelli, Adana Demirspor forması ile çıktığı 35 maçta 19 gol ve 7 asistlik katkı sağlamıştı.

Haberin Devamı

İtalya Milli Takımı formasını da 36 kez sırtına geçiren Mario Balotelli, 14 gol atmıştı.

Mario Balotellinin yeni adresi belli oluyor

YORUM YAZ