MENÜ

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak 3 transfer! 38 milyon Euro ödendi...

Jackson Muleka’yı tamamen gözden çıkaran Beşiktaş, Premier Lig kulübünden ayrılmaya karar veren gol makinesini gündemine aldı. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak sezon sonu ayrılık kararı alan yıldız isim için girişimlere başlanacak. Öte yandan Siyah-Beyazlı takımda iki önemli yıldız konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak 3 transfer! 38 milyon Euro ödendi...

Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle büyük çıkış yakalayan Beşiktaş bir taraftan lig yarışını sürdürürken diğer taraftan gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Siyah-Beyazlılarda bazı oyuncularla yollar ayrılacak. Ayrıca Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş bazı önemli yıldız adaylarıyla görüşmeler yapıyor. İşte Beşiktaş'ın sıcak transfer gündemi ve detaylar...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A COŞKULU KARŞILAMA!

Azerbaycan temsilcisi Sabah FK ile dostluk maçı oynayacak BeşiktaşBakü'ye geldi. Türk Hava Yollarına ait özel bir uçuşla Haydar Aliyev Havalimanı'na inen siyah-beyazlı oyuncular, sıkı güvenlik önlemleriyle karşılandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcular havalimanı çıkışında taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı. Başkent Bakü'deki Tofig Behramov Stadı'nda yarın yapılacak müsabaka, TSİ 17.00’da başlayacak.

MULEKA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sezon başında büyük umutlarla takıma kazandırılan Jackson Muleka, iyi bir başlangıç yapmıştı. Hücum hattında attığı gollerle dikkat çeken Demokratik Kongolu forvet, sonrasında düşüş yaşadı. Valerien Ismael'in ardından Şenol Güneş'in gelmesi sonrası da gelişim kaydedemeyen Muleka için sezon sonunda ayrılık kararı alındı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 3 transfer 38 milyon Euro ödendi...

BEKLENTİ 4 MİLYON EURO

Arap Yarımadası'ndan talipleri olan genç oyuncunun 4 milyon Euro'luk teklif gelmesi halinde satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Muleka'yla yol ayrımında olunması sonrasında Beşiktaş Yönetimi, kadrosuna yeni bir santrfor kazandırmak için düğmeye bastı.

Sezon sonunda Jackson Muleka'yla yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, ünlü golcüyü gündemine aldı. Kara Kartal, Premier Lig ekibi Wolverhampton'la ayrılığın eşiğinde olan Meksikalı santrfor için girişimlere başlamaya hazırlanırken Jesse Lingard ve Yerry Mina konusunda da sıcak gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.

LINGARD İÇİN KARAR VERİLDİ

Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda kadrosuna yeni bir 10 numara kazandırmak için düğmeye basmıştı. Beşiktaş, bu konuda çalışmalarını sürdürürken Manchester United'da yaptığı büyük çıkışla adını duyuran ve şu anda Nottingham Forest forması giyen Jesse Lingard, Beşiktaş'a önerilmişti. 30 yaşındaki futbolcuyu değerlendirmeye alan yönetim, kararını verdi.

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 3 transfer 38 milyon Euro ödendi...

1 MİLYON EURO ÖNERİLECEK

Tecrübeli futbolcunun kariyer olarak düşüşte olması ve bu sezon da 20 maçta sadece 4 gole katkı yapabilmesini göz önünde bulunduran idareciler, menajeri aracılığıyla ilettiği teklifte oyuncuya sadece 1 milyon Euro garanti ücret verilebileceği, geri kalan 1 milyon Euro'luk bölümün de performans bonusu olarak ödenebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

MINA İÇİN OPERASYON ZAMANI

Lig bitiminde Welinton'a veda edecek olan Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Kolombiyalı stoper Yerry Mina'yı listesine eklemişti. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 1,95'lik stoper için çalışmalar başladı.

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 3 transfer 38 milyon Euro ödendi...

İKNA TURLARI BAŞLADI

Sezon sona ermeden Bossman Kuralı'ndan yararlanıp başka talipleri de olan 28 yaşındaki sağ stoperi sezon bitmeden ikna etmeye çalışan Beşiktaş, bu ay sonuna kadar operasyonu tamamlamak istiyor. Everton'da bu sezon 5 karşılaşmada görev alıp 1 gol atan Mina'yla başta Premier Lig olmak üzere LaLiga ve İtalya Serie A'dan da kulüplerin ilgisi bulunuyor.

TRANSFERDE SÜRPRİZ GELİŞME

 

SÜPER LİG'İ SALLAYACAK TRANSFER: RAUL JIMENEZ

Portekiz'in saygın gazetelerinden A Bola'da yer alan habere göre Siyah-Beyazlılar, Wolverhampton forması giyen Raul Jimenez'i kadrosuna katmak istiyor. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak sezon sonu ayrılık kararı alan yıldız isim için girişimlere başlanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 3 transfer 38 milyon Euro ödendi...

HOCA İLE PROBLEM YAŞIYOR

Teknik direktör Julen Lopetegui ile oyuncu arasında ciddi problemler olduğu belirtilen haberde, MLS ekipleri ve Beşiktaş'ın oyuncuyu kadrosuna katmak için çok istekli olduğu ifade edildi.

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 3 transfer 38 milyon Euro ödendi...

38 MİLYON EURO BONSERVİSLE GELDİ

2018/19 sezonunun başında Benfica'dan Wolverhampton'a 38 milyon Euro karşılığında geçiş yapan 32 yaşındaki santrfor, İngiliz ekibi ile çıktığı 164 karşılaşmada 57 gol ve 24 asistlik katkı sağladı. Meksika Milli Takımı ile de 101 maça çıkan Jimenez, 29 golün altına imzasını attı.

15.7 MİLYON EURO CEZA!

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 3 transfer 38 milyon Euro ödendi...

YORUM YAZ