MENÜ

Yusuf Yazıcı'dan sonra o da Fransa'ya gidiyor! Trabzon'da yaprak dökümü

Bu sezon hedefi lig üçüncülüğü olarak belirleyen Trabzonspor'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-Mavililer'in genç yıldızı, daha önce Yusuf Yazıcı'nın yaptığı gibi Ligue 1'in yolunu tutabilir... Ayrıca Denis Draguş transferinde de gelişmeler var.

Yusuf Yazıcı'dan sonra o da Fransa'ya gidiyor! Trabzon'da yaprak dökümü

Trabzonspor, bonservisi Standard Liege'de olan ve Gaziantep'te forma giyen Denis Draguş için Belçika ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor. Teknik ekibin, forvetin yanı sıra kanatlarda da oynayabilen Rumen futbolcuyu hücumu çeşitlendirebilecek bir isim olarak gördüğü belirtildi. 24 yaşındaki Draguş bu sezon Gaziantep FK formasıyla çıktığı 29 maçta 12 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer, Draguş'un yanı sıra sezon başında Southampton'dan kiralanan Onuachu'nun bonservisini de almak istiyor. 29 yaşındaki Nijeryalı golcünün transferinde sorun yaşanırsa bir başka isim kadroya katılacak.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

NANTES, EREN ELMALI'NIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Bu arada Trabzonspor'da performansıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan Eren Elmalı, Nantes'ın ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon başından bu yana Eren'i isteyen Fransızlar'ın devre arasındaki 4 milyon Euro'luk teklifi de geri çevrilmişti. Ligue 1 ekibi, üçüncü kez oyuncu için Fırtına'nın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Trabzonspor ise 23 yaşındaki sol beki için 6 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

Yusuf Yazıcıdan sonra o da Fransaya gidiyor Trabzonda yaprak dökümü

EREN'İN YERİNE BORNA BARISIC

Haberin Devamı

Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı da 2019 yılında 18.5 milyon Euro bedelle Fransa Ligi ekiplerinden Lille'e transfer olmuştu. Fırtına, Eren'in gitme ihtimaline karşılık Borna Barisic transferini de sonuçlandırıp önlemini almak istiyor. Hırvat sol bek, Bordo-Mavililer'in teklifine prensipte "Evet" demişti. 31 yaşındaki oyuncu ile anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

YORUM YAZ