MENÜ

Transferin gözdesi Kelechi Iheanacho yeniden gündemde! Süper Lig devi peşine düştü...

Süper Lig'de ismi daha önce dört büyüklerin tamamı ile anılmış olan Leicester City'nin yıldızlarından Kelechi Iheanacho, yeniden transfer gündemine gelmiş durumda. Süper Lig devi, yaz aylarında Nijeryalı yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Transferin gözdesi Kelechi Iheanacho yeniden gündemde! Süper Lig devi peşine düştü...

Süper Lig'de şimdiden yaz transfer dönemi için hareketlilik başlamış durumda. Ligde şampiyonluk yarışında iddialı olmayı hedefleyen ekipler, yeni sezonun kadro planlaması adına yoğun bir çalışma yürütüyor.

Haberin Devamı

IHEANACHO YİNE GÜNDEMDE

Süper Lig'in devlerinin listesine tanıdık bir isim girmiş durumda. Leicester City'nin yıldızı Kelechi Iheanacho, yeniden Süper Lig devlerinin gündemine geldi. Nijeryalı golcünün ismi; birçok kez Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmıştı.

Transferin gözdesi Kelechi Iheanacho yeniden gündemde Süper Lig devi peşine düştü...

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Leicester City, 2017'nin yaz transfer döneminde Kelechi Iheanacho'yu 27.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City'den kadrosuna katmıştı. Nijeryalı yıldızın takımıyla 2021'de uzattığı sözleşmesi, bu sezon sonunda 30 Haziran 2024 itibariyle sona eriyor. 27 yaşındaki oyuncunun isminin bu yaz birçok takımın gündemine gelmesi söz konusu.

Transferin gözdesi Kelechi Iheanacho yeniden gündemde Süper Lig devi peşine düştü...

TRABZONSPOR DEVREDE

Alexander Sörloth'un ayrılığı sonrası ismi Trabzonspor ile ciddi şekilde anılmış olan Kelechi Iheanacho, bu kez vatandaşı Paul Onuachu sonrası için gündeme geldi. Daha önce Trabzonspor dışında Süper Lig'in diğer devlerinin de istediği Nijeryalı oyuncu için Bordo-Mavililer'den bir girişim olabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Gelen haberlere göre Paul Onuachu'nun bonservisi alınamazsa 27 Trabzonspor, 27 yaşındaki oyuncu ile görüşmelere başlayabilir.

YORUM YAZ