MENÜ

Trabzonspor'dan transferde yeni hamle!

Dimitrios Kourbelis'le transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fırtına ayağını gazdan çekmiyor. Maxi Gomez'le yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor tüm odağını forvet takviyesine çevirdi. Bordo-Mavililer'den yıldız isim için yeni bir hamle gelecek.

Trabzonspor'dan transferde yeni hamle!

Şu ana kadar bonservis taksitleri, oyuncu alacakları ve vergi borçları gibi pek çok farklı kalemde ciddi ödemeler yapan Trabzonspor Yönetimi’nin, ay sonuna kadar yapması gereken yaklaşık 12 milyon Euro’luk bir ödeme daha var. Başkan Ertuğrul Doğan ve kurmayları, sponsorluk görüşmelerinin yanı sıra gelir getirecek projeler üzerinde çalışıyor. Farklı kaynak arayışları devam ediyor.

Haberin Devamı

Trabzonspordan transferde yeni hamle

Kourbelis'le perde açıldı

Bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Panathinaikos'la sözleşmesi biten Dimitrios Kourbelis'i vakit kaybetmeden kapan ve Türkiye'ye getirip sağlık kontrollerinden geçiren Fırtına transferi hızlı açmıştı. Orta saha takviyesini yapan Karadeniz ekibinde gündem şimdi santrfor...

ÇARPICI ARDA GÜLER YORUMU...

Trabzonspordan transferde yeni hamle

Bjelica bizzat devrede

Maxi Gomez’i satmayı hedefleyen Bordo-Mavililer, aradığı forveti Hırvatistan’da bulmuştu. Teknik direktör Nenad Bjelica, eski öğrencisi Bruno Petkovic’i mutlaka takımda görmek istiyor. 51 yaşındaki hoca, 28 yaşındaki santrforu ikna etmek için bizzat devrede. Trabzonspor da bonservis sorununu çözmek adına temasları iyice hızlandırdı.

Trabzonspordan transferde yeni hamle

Hollanda'ya şık gol

Hırvatistan Milli Takımı’na giden Petkovic’in maçlarının bitmesini bekleyen Karadeniz ekibi, oyuncunun tatile çıkmasının ardından yeniden harekete geçti. Uluslar Ligi’nde yarı finaldeki Hollanda maçında çok şık bir gol atan Petkovic, önceki gün İspanya ile oynanan finalde ise yine sonradan oyuna girdi. Fakat seri penaltı atışlarında, 6. penaltıyı gol yapamadı. İspanya şampiyonluğa ulaşırken, Hırvatistan bir kez daha final kaybetti.

Haberin Devamı

İŞTE SÜRECİN PERDE ARKASI...

Trabzonspordan transferde yeni hamle

Maaşta sorun yok

Daha önce Dinamo Zagreb’le temas kuran Trabzonspor, 4 milyon Euro’luk bonservis talebiyle karşılaşmıştı. Fırtına, bu rakamı 2-2.5 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalışacak ve bu hafta bir görüşme daha yapacak. Trabzonspor’un elini güçlendiren nokta ise Petkovic’in 1 yıl kontratının kalması ve kulübünün yeni sözleşme teklifini kabul etmemesi. Bordo-Mavililer’in oyuncuya istediği maaşı verebilecek olması da bir diğer avantaj.

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

Trabzonspordan transferde yeni hamle

YORUM YAZ