MENÜ

Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe derbisinde! Uğurcan Çakır seferberliği

Bordo-Mavililer, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına bugün yeniden Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde start verecek. Teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibi, rakiple ilgili analizlere çoktan başlarken; maça kadar tamamen taktik çalışmalar gerçekleşecek. Avcı, ligin ilk yarısında olduğu gibi Fenerbahçe’yi yine mağlup etmeyi hedefliyor. Öte yandan bordo-mavili ekipte Karagümrük maçında forma giyemeyen Uğurcan Çakır için seferberlik başladı.

Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe derbisinde! Uğurcan Çakır seferberliği

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Papara Park'ta karşı karşıya gelecek. Karadeniz ekibinde tüm gözler oynanacak derbide...

Haberin Devamı

PEPE FORVETTE BİR ADIM ÖNDE

Onuachu’nun yokluğunda geçen maç sürpriz bir kararla Nicolas Pepe’yi forvette görevlendiren Abdullah Avcı, Enis Destan’ı sonradan oyuna sokmuştu. Pepe’nin ön taraftaki bağlantı oyunundaki verimliliğinden memnun kalan Avcı’nın, Fenerbahçe’ye karşı da Fildişili yıldızla başlayabileceği öğrenildi. Forvet bölgesindeki rekabette Enis Destan’ın yanı sıra 280 gün sonra gol sevinci yaşayan Umut Bozok da bulunuyor.

Trabzonsporda gözler Fenerbahçe derbisinde Uğurcan Çakır seferberliği

EDİN VİSCA’NIN 26. FENER MAÇI

Trabzonspor’un tecrübeli ismi Edin Visca, pazar günü Fenerbahçe’ye karşı 26. maçına çıkacak. 2011-2012 sezonundan bu yana Türkiye’de top koşturan 34 yaşındaki yıldız, geride kalan 25 Fenerbahçe karşılaşmasında 2 gol atarken, 8 asist yaptı. Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada sol kanatta forma giyen ve müthiş bir performans sergileyen Visca, hafta boyunca takımla yapılacak motivasyon konuşmalarında yine ön sırada olacak.

Haberin Devamı

UĞURCAN SEFERBERLİĞİ

Sağ kalça bölgesinden sakatlanan ve Karagümrük maçında forma giyemeyen Uğurcan Çakır, Fenerbahçe derbisinde mutlaka sahada olmak istiyor. Trabzonspor’un sağlık ekibi, pazar günü oynanacak derbi öncesi adeta seferberlik ilan etti. Yoğun bir tedavi programı uygulanan Fırtına’nın kaptanı, Fenerbahçe karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor. Başarılı kalecinin durumu bugün veya yarın yapılacak kontrollerde biraz daha netleşecek. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da Uğurcan Çakır’la ilgili sürekli bilgi aldığı ve kaptanın bu maça yetiştirilmesini istediği öğrenildi.

Trabzonsporda gözler Fenerbahçe derbisinde Uğurcan Çakır seferberliği

Abdullah Avcı açıkladı: Uğurcan Çakır, Onucahu ve Orsic...
YORUM YAZ