MENÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: İlk sorumluluk bende! 'Değişeceğiz'

Galatasaray mağlubiyeti sonrasında Gaziantep FK'ya da kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos maçın ardından mutsuzdu. Oyundan memnun olmadığını açıkça dile getiren Portekizli çalıştırıcı, "Kimse suçu başkasında aramasın. İlk sorumluluk bende. Değişeceğiz. Değişmemiz lazım" yorumunu yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: İlk sorumluluk bende! 'Değişeceğiz'

Geçen hafta Galatasaray karşısında sahasında 1-0 kaybeden Beşiktaş, Gaziantep FK engelini de geçemedi. Deplasmanda Kırmızı-Siyahlılar'la karşılaşan Kara Kartal rakibine 2-0 mağlup oldu. Üst üste ikinci yenilgisini alan Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Fernando Santos da yüksek sesle eleştirilmeye başlandı.

Haberin Devamı

OLUMSUZ İSTATİSTİKLE KAYITLARDA...

'Galatasaray maçında...'

Maçın ardından konuşan Portekizli teknik adam, "Camiadan özür diliyorum. Kimse suçu başkasında aramasın. İlk sorumluluk bende. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında erken gol yediğimizde tepki vermiştik. Ancak bugün bunların hiçbiri yoktu. Tempomuz eksikti. Değişeceğiz. Değişmemiz lazım" dedi.

Fernando Santos: Kopuk ve bireysel oynadık

'Beşiktaş'ın oyunu bu olmamalı'

Durumu değiştirecek olanların yine kendileri olduğunu da dile getiren Santos, "Beşiktaş kimliğini gösteremedik bugün. Her zaman söylediğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorundayız. Bugün bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu durumu değiştirecek olanlar da bizleriz. Beşiktaş'ın oynadığı oyun bu şekilde olmamalı. O gerçek kimliği göstermeliyiz. Konuşacağız, durumu düzelteceğiz. Düzeltmemiz gerekenler de bizleriz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Santos sözlerini şöyle noktaladı:

Bir baskı hissetmiyorum. Üzerimde hissettiğim tek baskı, Beşiktaş'ı daha iyi bir takım haline getirme konusu. Bu konu hakkında sadece bir baskı hissedebilirim.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: İlk sorumluluk bende Değişeceğiz

YORUM YAZ