MENÜ

Trabzonspor'a Thomas Meunier müjdesi!

Ara transferde takıma katılan ve çıktığı 4 resmi maçta 3 asistlik katkı sağlayan Belçikalı sağ bek kısa sürede vazgeçilmez isimlerden biri olmuştu. Thomas Meunier'den Trabzonspor'a müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'a Thomas Meunier müjdesi!

Hatayspor ve Pendikspor’u 2-0’lık skorlarla deviren Fırtına, önceki gün de Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Türkiye Kupası’ndaki Gençlerbirliği galibiyeti de dahil edildiğinde, Bordo-Mavililer'de 3 puan serisi 4 maça çıktı.

Haberin Devamı

Trabzonspora Thomas Meunier müjdesi

Trezeguet varsa sorun yok

Afrika Kupası’ndan müthiş dönen ve son 4 resmi karşılaşmada gol atan Trezeguet, galibiyet serisinde kilit rol oynadı. Trezeguet’nin ligde rakip fileleri havalandırdığı maçlarda Fırtına hiç kaybetmedi. 3-3 berabere biten Sivas maçında 1 gol atan tecrübeli kanat oyuncusu, Gaziantep FK mücadelesinde 2, İstanbulspor karşılaşmasında 1 kez rakip ağları sarstı. Trezeguet, ligde son 3 haftadaki Hatay, Pendik ve Adana Demir maçlarını da boş geçmedi.

Söz konusu 6 maçta Fırtına 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu 7 golün 5’inin dış sahada olması ayrıca önemliydi. Abdülkadir Ömür ayrıldıktan sonra 10 numaralı formanın yeni sahibi olan Trezeguet, performansıyla fark yaratıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspora Thomas Meunier müjdesi

Umut Güneş çıkışa geçti

Abdullah Avcı’nın performansı nedeniyle övdüğü Umut Güneş, daha iyi olacağının mesajını verdi. Sezon başında 2.3 milyon Euro bonservisle Alanya’dan alınan fakat bir türlü istediği forma şansını bulamayan genç orta saha oyuncusu, “Elimden geleni yapıyorum. İdmanlarda sıkı çalışıyorum. 

Bunun üstüne çıkmam gerektiğini de iyi biliyorum. Takım olarak doğru yoldayız. Bu oyunu geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Trabzonspora Thomas Meunier müjdesi

Mendy: Hocam nerede isterse...

Fernandez’in yokluğunda Abdullah Avcı’nın son maçta stoperde görev verdiği Batista Mendy, pozisyonuyla ilgili konuştu. “Ben orta saha oyuncusuyum ama hocam beni stoper görmek isterse orada da oynarım. Her zaman elimden geleni yaparım” diyen genç yıldız, “Birkaç haftadır takım olarak sergilediğimiz performans çok önemli. Bunu geliştirerek devam ettirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Trabzonspora Thomas Meunier müjdesi

Meunier kupada 11'de

Ara transferde takıma katılan ve çıktığı 4 resmi maçta 3 asistlik katkı sağlayan Thomas Meunier, Adana Demir mücadelesinin ikinci yarısında bileğinden sakatlanmıştı. Tedavi sonrası oyuna devam eden Belçikalı yıldızın önemli bir sıkıntısının bulunmadığı ve dün yapılan detaylı kontrollerde de soruna rastlanmadığı öğrenildi. Meunier, yarınki kupa maçında ilk 11’de olacak.

Trabzonspora Thomas Meunier müjdesi

YORUM YAZ