MENÜ

Tamer Tuna: ''Fiziksel olarak Fenerbahçe'den iyiydik''

Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Tamer Tuna: ''Fiziksel olarak Fenerbahçe'den iyiydik''

Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu hafta maçında Demir Grup Sivasspor, kendi sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla konuk Fenerbahçe 9, ev sahibi Demir Grup Sivasspor ise 10 puana yükseldi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ''Fiziksel olarak Fenerbahçe'den iyiydik. Hemen hemen fiziki tüm istatistiklerde onlardan üstünüz. Fiziksel olarak eksiğimiz yoktu, iyi mücadele ettik.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Tamer Tuna'nın açıklamaları şu şekilde:

''Oynamak istediğimiz oyun bu değildi. Üretkenliğimizin daha iyi olduğu, topa daha fazla sahip olduğumuz maçlar vardı. Bu konuda kendimizi eleştirebilirim.

''Açıkçası oynamak istediğimiz oyun bu değildi. 60. dakikaya kadar kendi oyunumuzdan zevk almadığımız için Fenerbahçe'yi değerlendiremeyeceğim. İki takımın da kazanabileceği bir maçtı."

''Her iki takımın da kazanabileceği bir maç oldu. Fenerbahçe'nin de kaçırdığı net fırsatlar vardı, bizim de. Ancak daha net fırsatlar yakalamalıydık, onu yapamadık.''

''Fiziksel olarak Fenerbahçe'den iyiydik. Hemen hemen fiziki tüm istatistiklerde onlardan üstünüz. Bugün girdikleri pozisyonların çoğu da duran toptan, oyuncu avantajını kullanarak girdikleri pozisyonlar. Fiziksel olarak eksiğimiz yoktu, iyi mücadele ettik.''

YORUM YAZ