MENÜ

Son dakika haberi... Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe resmi internet sitesinden açıklama yaparak, üç yıldız futbolcunun durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı. fenerbahçe.org'dan yapılan açıklamada Benzia, Skrtel ve Neustadter'in takımdan ayrılmak gibi bir planlarının olmadığı savunuldu.

Son dakika haberi... Fenerbahçe'den açıklama

Akhisarspor yenilgisi ile büyük bir krize giren Fenerbahçe'de bazı oyuncuların dönüş yolculuğunda isyan ettiği ileri sürülmüştü. Hatta bazı oyuncuların Fenerbahçe defterini kapatmayı kafasına koyduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Takımın İstanbul'a otobüsle dönecek olmasına reaksiyon verdiği ile sürülen Skrtel, Benzia ve Neustadter'in menajerlerini İstanbul'a çağırarak ayrılık kararı aldığı konuşulur hale gelmişti.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Yapılan açıklama şu şekilde: "Bugün basında yer alan, futbolcularımız Roman Neustadter, Martin Skrtel ve Yassine Benzia’nın takımdan ayrılmak üzere menajerlerini İstanbul’a çağırdığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberin Devamı

Kamuoyunun bu tip manipülatif haberlere itibar etmemesini rica ederiz."

Hatırlanacağı üzere 3-0'lık Akhisar yenilgisinin ardından Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a otobüsle dönmüş, başkan Ali Koç'un takıma ceza verdiği ileri sürülmüştü.

YORUM YAZ