MENÜ

Sebahattin Akgül: "İçerideki maçlarımızı kayıpsız kapatmamız lazım"

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında konuk ettiği Balıkesirspor Baltok ile 1-1 berabere kalan Afjet Afyonspor’un teknik sorumlusu Sebahattin Akgül, iç saha maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Sebahattin Akgül: "İçerideki maçlarımızı kayıpsız kapatmamız lazım"

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sebahattin Akgül, rakipler ne kadar güçlü olursa olsun, kendi evlerinde oynadıkları maçları kazanmaları gerektiğini belirterek, "Bundan sonraki karşılaşmalar için inşallah daha iyi çalışarak, özellikle içerideki maçlarımızı kayıpsız kapatmamız lazım." dedi.

Haberin Devamı

Müsabakadaki hakem yönetimini eleştiren Akgül, şunları söyledi:

"Hakem arkadaşların aleyhinde bu güne kadar hiç konuşmadım. Biz de insanız ve bazen buramıza kadar geliyor. Bizim oyuncularımıza 12-13 tane faul verildi. Acaba kardeşimiz, bu faulleri izleyip, ’Doğru karar vermişim.’ diyebilecek mi? Merak ediyorum. İkili mücadelede dokunuyor ve aleyhimize düdük çalıyor. Dolayısıyla oyun disiplini denen bir şey kalmadı. Öne de geçtik ama yine küçük bir hata yüzünden gol yedik. Uzun oynamamız gereken, rakip sahada kabul etmemiz gereken pozisyonda maalesef topu kaptırdık. Uzaktan yediğimiz, hatalı bir gol. Kalecinin o golü yememesi lazım. Maç 1-1 bitti. Futbol mücadeledir. Rakibimiz de mücadele etti ve golü buldu. Kendilerini kutluyorum."

YORUM YAZ