MENÜ

Saygılarımla Sinyor Terim

Son dönemde Türkiye'de hep olumsuz görüşleriyle gündeme gelen Infantino, Aslan'ın hocası Fatih Terim'e bir mektup gönderip, eylül ayının ilk haftasındaki 'Elit Teknik Direktörler Forumu'na davet etti.

Saygılarımla Sinyor Terim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e büyük onur... Aslan’ın hocası, UEFA tarafından bu yıl 14. kez düzenlenecek olan ‘Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edildi. Jose Mourinho, Alex Ferguson, Fabio Capello gibi isimlerin katılacağı forumun daveti, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino’dan geldi. “Saygılarımla Sinyor Terim” ifadesiyle başlayan ve samimi cümlelerin kullanıldığı mektupta, 5-6 Eylül günlerinde UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleşecek forum hakkında detaylı bilgiler verildi. Buna göre organizasyonun ilk gününde geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan gelişmelerin üzerinde durulacak. Ayrıca EURO 2012’ye teknik adam gözüyle yorum getirilecek. İkinci günde ise oyun kuralları ve hakemler konuşulacak. Ardından teknik adamların çalıştıkları seviyede yönetim ve liderlik anlamında karşılaştıkları zorluklar ele alınacak.

10 yıl aradan sonra...

Son olarak 2002 yılındaki foruma davet edilen Terim, o dönemde Wenger, Mourinho, Bosque, Van Gaal, Lippi, Capello, Ancelotti, Hitzfeld, Toppmöller, Houllier, Heynsckes, Irureta ve Fernando Santos gibi teknik adamlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ