MENÜ

Herkes merak ediyordu, Ancelotti ilk kez açıkladı! 'Arda Güler...'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Rayo Vallecano karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. İtalyan hocanın Arda Güler ile alakalı sözleri dikkat çekiciydi. İşte detaylar...

Herkes merak ediyordu, Ancelotti ilk kez açıkladı! 'Arda Güler...'

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak şu ana kadar takımda çok fazla süre alamayan Arda Güler'in geleceği merak konusu. Real Madrid'in, daha fazla süre kazanabilmesi için takımdan göndermeyi düşündüğü iddia edildiği yıldız futbolcu için Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den yeni bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

"SAVAŞMASI GEREKİYOR"

Los Blancos'un İtalyan teknik direktörü, Real Madrid'in İspanya La Liga'nın 25. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Rayo Vallecano maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Carlo Ancelotti, Arda ile ilgili sorulan soru üzerine, "Arda Güler'e karşı sabırlı olun. Artık iyi seviyede, iyi durumda ve oynayabilecek düzeyde. Takımdaki diğer oyuncularla mücadele etmesi ve savaşması gerekiyor. Bunlar futbolda normal şeyler" ifadelerini kullandı. A Millî Takım'ın yıldızının pazar akşamı saat 16.00'da oynanacak karşılaşmada kadroda olması bekleniyor. Eğer İtalyan hoca, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden dolayı rotasyon yaparsa Arda maça ilk 11'de bile başlayabilir.

Herkes merak ediyordu, Ancelotti ilk kez açıkladı Arda Güler...

LOS GALACTICOS GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Haberin Devamı

Arda Güler takımda daha fazla süre almak isterken Real Madrid ise bir yandan gelecek sezon Los Galacticos'u yeniden hayata geçirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Brezilya'nın yeni genç yıldızı Endrick'i transfer eden Madrid, Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı da renklerine bağlamak istiyor.

SEMİH TÜM REKORLARI MAZİYE GÖMECEK

BÜYÜK OYNUYORLAR

Cadena SER'de yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe'nin dışında Erling Haaland'ı da takımda görmeyi çok istiyor. Haberde Ancelotti'nin yaz aylarında Harry Kane'i transfer etmek istediği fakat yönetimin Haaland transferine engel olmaması için Kane'i transfer etmediği belirtildi. Florentino Perez'in yaz aylarında Mbappe ve Haaland'a eflatun-beyazlı formayı giydirmek istediği ifade edildi.

Herkes merak ediyordu, Ancelotti ilk kez açıkladı Arda Güler...

PROJE, ARDA'YI ÜZEBİLİR

Real Madrid'in gelecek sezon Endrick ve Mbappe'yi kadrosuna kattığı senaryoda hücum hattında rotasyon artmış olacak. Vinicius, Rodrygo, Brahim Diaz, Endrick ve transfer edilmesi halinde Mbappe ile muhteşem bir hücum hattına sahip olacak Real Madrid'de Arda Güler'in takımdan ayrılması bekleniyor.

YORUM YAZ