MENÜ

Arda Güler İspanyolları büyüledi! 'Madrid’in yakışıklı çocuğu'

Marca Gazetesi, Real Madrid’de ilk golünü atan Arda Güler’e tam sayfa yer ayırdı. Milli futbolcumuz için “Madrid’in yakışıklı çocuğu Güler... Kusursuz yeteneğini sergileyen harika bir gol attı. Kulüptekilere göre de insanların gözlerini kamaştıran doğuştan bir özelliği var” yorumu yapıldı.

Arda Güler İspanyolları büyüledi! 'Madrid’in yakışıklı çocuğu'

İspanya’da Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da 4-0 kazanılan Celta Vigo maçında atmıştı.

İspanyol spor gazetelerinin manşetlerini süsleyen Arda’ya dün de Marca Gazetesi tam sayfa yer ayırdı. Real’e yakınlığı ile bilinen gazetenin birinci sayfasının üst kısmından da anonslanan haberde Milli futbolcumuz için ‘Madrid’in yakışıklı çocuğu Güler’ başlığı atıldı. Arda’nın, Celta karşısında attığı golle herkesin kalbini kazandığına vurgu yapıldı. Haberde özetle şu ifadelere yer verildi: “Arda, Madrid’de çok seviliyor. Türk futbolcu, yüzde 100 çok yetenekli. Takım arkadaşlarının güvenini kazandı. Bernabeu’da sadece kısa süre sahada kalmasına rağmen, kusursuz yeteneğini özetleyen harika bir gol attı.”

Haberin Devamı

Arda Güler İspanyolları büyüledi Madrid’in yakışıklı çocuğu

‘UTANGAÇ BİR İNSAN...’

“Arkadaşları, onun golünün kutlamasına soyunma odasında da devam etti. En son Vinicius’un ilk golünde Real’de böyle bir coşku yaşanmıştı. Valdebebas’tan (Real’in idman tesisi) gelen bilgilere göre her geçen gün Arda daha açılıyor olsa da utangaç bir insan. Kulüptekiler, ‘İnsanların gözlerini kamaştıran doğuştan bir özelliği var’ itirafında bulunuyorlar. Mücadele etmeye ve kulüpte bir yer kazanmaya hazır gözüküyor. Çünkü Arda’nın çok fazla hırsı var. Elbette soyunma odasında ona yardımcı olacak birçok öğretmeni var. Ancak burada en çok ön plana çıkan Antonio Rüdiger’den başkası değil.”

Arda Güler İspanyolları büyüledi Madrid’in yakışıklı çocuğu

YORUM YAZ