MENÜ

Pendikspor, Mert Hakan Yandaş için TFF'ye gidecek! Dikkat çeken detay

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1'lik skorla mağlup etmişti. Müsabakada sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın görüntüleri gündem olmuştu. Bu olay üzerine Pendikspor, Türkiye Futbol Fererasyonu'na başvurmaya hazırlanıyor...

Pendikspor, Mert Hakan Yandaş için TFF'ye gidecek! Dikkat çeken detay

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u geriden gelerek 4-1 mağlup etmişti. Kritik maçta sarı-lacivertlilerin ikinci golünü kaydeden Mert Hakan Yndaş'ın görüntüleri gündem olmuştu. Bunun üzerine Pendikspor, tecrübeli futbolcunun PFDK'ya sevki için TFF'ye başvuru yapacak.

Haberin Devamı

MAÇTA GERİ DÖNÜŞE İMZA ATMIŞTI

Pendikspor karşısında 1-0 geriye düşen Fenerbahçe'de geri dönüş fitilini ateşleyen isim Mert Hakan Yandaş oldu. Sarı-Lacivertliler, Mert Hakan Yandaş'ın 59'uncu dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Sol çaprazda, ceza sahasının uzağında Ferdi Kadıoğlu'nun pasını kontrol eden Mert Hakan şutunu çekti. Top uzak köşeden ağlarla buluştu.

Pendikspor, Mert Hakan Yandaş için TFFye gidecek Dikkat çeken detay

SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Devre arasında hakem Kadir Sağlam'ın yanına giden Mert Hakan Yandaş'ın Sağlam'a, "Dikkatli ol bak buradan çıkamazsın" dediği iddia edilirken görüntüler tartışmaları da beraberinde getirmişti.

PENDİKSPOR, TFF'YE GİDECEK

Ajansspor'un haberine göre Pendikspor'un Mert Hakan Yandaş için yarın Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunacağı öğrenildi. Kulüp, Fenerbahçeli futbolcunun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesini talep edecek.

Haberin Devamı

Pendikspor, Mert Hakan Yandaş için TFFye gidecek Dikkat çeken detay

PENDİKSPOR'DAN AÇIKLAMA

Pendikspor, konu ile ilgili açıklama paylaştı. İstanbul temsilcisinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"TFF tarafından yapılan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevkleri açıklanmasında, geçtiğimiz pazar günü oynanan Fenerbahçe-Pendikspor müsabakasında yaptığı ahlak ve etik dışı, sportmenliğe aykırı hareketlere rağmen 'Mert Hakan Yandaş' isimli futbolcuya hiçbir şekilde yer verilmemiştir. Anlaşılan o ki futbolcu; 90 dakikada boyunca hakemi etkisi altına aldığı gibi maçın gözlemcileri de etkilenmeyi başarmış. Merak ettiğimiz tüm Türkiye'nin gördüğü maçın hakemine yapılan tehditler federasyon temsilcilerine de mi yapıldı? Hangi ayrıcalıklara sahaya çıktığını bilmediğiniz bu futbolcu saha içinde bir ceza almadığı gibi sonrasında da aynı şekilde korunmaya devam etmiş.

Alınan bu karar maalesef bizi şaşırtmıyor! Ama yapılan bu haksızlık karşısında susmayacağımızı ve hakkımızı arayıp adaletin yerini bulması adına avukatlarımız aracılığıyla gerekli itirazların yarın sabah yapılacağını kamuoyuna duyururuz."

YORUM YAZ