MENÜ

Raheem Sterling, Nicolas Anelka'nın rekoruna ortak olmak istiyor

İngiltere Premier Ligi 21. hafta mücadelesinde, 35 puan 9 averaj ile 4. sırada yer alan Arsenal, 50 puan 39 averaj ile lider durumda bulunan Manchester City ile karşı karşıya geliyor.

Raheem Sterling, Nicolas Anelka'nın rekoruna ortak olmak istiyor

Son 4 maçını kazanan Arsenal, ligde mücadele ettiği son 10 maçını kazanan lider Manchester City ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Arsenal'in bu maça hazırlanmak için tam bir hafta süresi vardı. Mikel Arteta'nın hafta ortasında koronavirüse yakalanması mücadeleye hazırlanmalarını olumsuz etkiledi.

Manchester City, Liverpool'un Leicester'a yenilmesinden ve Chelsea'nin Brighton ile berabere kaldığı haftada kazanarak birincilikteki yerini sağlamlaştırdı. City şimdiden sekiz puan önde ve Chelsea hafta sonu Liverpool ile karşılaştığında puan farkı 11'e kadar çıkabilir.

Manchester City art arda 10 galibiyet aldı. Arsenal, City ile iç sahada yaptığı son dört maçın hiçbirinde gol bile atamadı, ancak son zamanlarda yükselen performansı en azından bu seriyi bitirebilir.

City'nin golcüsü Raheem Sterling Arsenal'e konuk olduğu son üç Premier Lig maçında gol atma başarısı gösterirken, lig tarihinde bu üst üste dört karşılaşmada bunu başaran ikinci oyuncu olmak istiyor (Nicolas Anelka ile birlikte).

YORUM YAZ