Arama

Popüler aramalar

Sergen Yalçın ateş püskürdü: 'Futbol değil tiyatro izledik'

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. 6 gole sahne olan mücadele 3-3 sona erdi. Teknik Direktör Sergen Yalçın müsabaka sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. 6 gole sahne olan mücadele 3-3 sona erdi. Teknik Direktör Sergen Yalçın müsabaka sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu.

'FUTBOL DEĞİL, TİYATRO!'

Sergen Yalçın maç sonrasında şöyle konuştu: "Oyuncularıma teşekkür ediyorum, 70 dakika eksik oynadık. Kulübede hücumcu yoktu, hep orta saha ve defans vardı. Hepsi çok mücadele etti. Oynanan oyun, beraberliği kurtardığımıza seviniyoruz. Şanslıyız. Bugün bir tiyatro vardı. Maç falan oynanmadı. Tiyatro sahnesi vardı. 1 sarı kart, 4. dakikada sarı kart. Oyuncular ikili mücadeleye giremiyor. Atacak birini. Kenardan çok belli oluyor. Aklımdakileri konuşursam ceza alacağım. Futbol değil tiyatroydu bugün. İlk 30 dakikada 3-1 öndeyiz, kolay bir oyun, farklı bir gidişat var. Oyun kontrolü bizde. Darbe yok, şiddet yok, rakip bile kırmızı karta şaşırdı 'bu nasıl' diye. Kurulmuş bir oyundu. Bizim için 1 puan iyi."

Haberin Devamı

Sergen Yalçın ateş püskürdü: Futbol değil tiyatro izledik



MUÇI AÇIKLAMASI

Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunun ilk bölümlerine bakıldığında rakiplerin iç saha avantajıyla baskı yapmaya çalıştığını belirterek, "1 ve 6. dakikada iki sarı kart çıktı hakem arkadaştan, oyuncularımızın mücadele dirençlerini kaybetti. Korkudan ikili mücadeleye girememeye başladılar. Devamında gol geldi bizim tarafımızdan 2’nci gol geldi. 2-1 oldu 3. golü bulduk." şeklinde konuştu. Sonrasında maçın kendileri için daha rahat geçeceğini düşündüklerini ifade eden Yalçın, şu görüşleri paylaştı: "Sonrası bizim için daha rahat bir maç gibi duruyordu. Orda da VAR devreye girdi. El Bilal Toure'nin pozisyonu çok ağır bir karardı. Rakip doğal olarak 11-10 çok baskı yaptı bize. Savunma yapmak zorunda kaldık. 4-2 olacak pozisyonlar da bulduk ama bunları değerlendirmedik. Maç 3-3 bitti. Bizim için buradan alınmış 1 puan senaryonun karşısında çok normal gibi duruyor. Maalesef maçtan çok bize bir tiyatro oyunu gibi geldi. Hakemlerin ve VAR'dakilerin kararları bizim açımızdan tam bir faciaydı. Üzülmüyoruz, 1 puana seviniyoruz." Yalçın, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Ernest Muçi ile ilgili soru üzerine de "Son haftalarda çok iyi oynuyor. Başarılı ve Trabzonspor'a katkı veriyor. Bir oyuncu bir yerde başarılı olamıyorsa başka bir yerde başarılı olmayacak diye bir şey yok. Bazen kan değişikliği çok önemlidir. Muçi de iyi oynuyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bizim açımızdan Muçi ile ilgili bizim bir tasarrufumuz yok. Kadromuzda düşünmediğimiz bir oyuncu. Bizde veremediği performansı Trabzonspor'da veriyor demek ki. Biz bu akşam maçı analiz ettiğimiz zaman 1 puanı kurtardığımıza seviniyoruz." ifadelerini kullandı.

 

HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?
TV Rehberi
Spor SmartD-SmartbeIN SportsS SportTRT Spor