MENÜ

Polat diyor ki...

Galatasaray'a edilen küfüre tepki göstermeye devam eden Başkan, “Esas meselenin üstü kapatılmaya çalışılıyor. Herkes yaptığı yanlışla, yaptığı saygısızlıkla yaşamaya mahkum” dedi.

Polat diyor ki...

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, GS TV’ye yaptığı açıklamada yine çok çarpıcı ifadeler kullandı. Gündeme ilişkin konuları değerlendiren Başkan, Galatasaray’a edilen küfür hakkında, “Bu konuyla ilgili GS TV’de çalışan arkadaşlarımız suçlanıyor. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. O tarihte FB TV’de bildiğim kadarıyla 50’den fazla çalışan vardı. Bunların birçoğu ayrıldı ve yerlerine yenileri geldi. Buradaki esas meselenin üstü kapatılmaya çalışılıyor. Herkes yaptığı yanlışla, yaptığı saygısızlıkla yaşamaya mahkum. Geçtiğimiz 1.5 senede Fenerbahçe Kulübü’yle herhangi bir ihtilafımız olmadı. Dilerim bundan sonra da olmaz” ifadesini kullandı. Polat, Diyarbakırspor’un maça çıkmama kararı almasının hatırlatılması üzerine “Başkan o kadar sıkıldı ve bunaldı ki, bu şekilde bir söylemde bulunmak zorunda kaldı. Bunalmakta haklı.
Çünkü haksız yere Diyarbakırspor’a ithamlarda bulunuldu. Ama davalarında haklı olmalarına rağmen, tercih ettikleri yöntemi yanlış buluyorum. İnanıyorum ki sağduyuyla hareket edecekler ve kararlarını vereceklerdir” dedi. Adnan Polat ayrıca hesaplarını uzun vadeli yaptıklarını ve Mayıs’ta kupayı kaldıracaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ