Serenay o soruyu duyunca
03 Mart 2018, Cumartesi 21:38Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Üniversitesi öğrencileri, 2017 yılının “enlerini seçti. Üniversitenin Ortaköy kampüsünde önceki gün düzenlenen törenle ünlü isimler ödüllendirildi.

Galatasaray Üniversitesi tarafından düzenlenen En 2017 Ödül Töreni önceki akşam yapıldı. Üniversitenin Ortaköy kampüsünde yapılan törende Galatasaray öğrencilerinin oylarıyla 24 kategoride 2017’nin “en iyileri ödüllendirildi.

Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü’nün ev sahipliğinde 12’ncisi düzenlenen töreni Uraz Kaygılaroğlu sundu. Geceye medya, sanat, spor ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı. Melisa Karakurt da performansıyla törene renk kattı.

Okulundan ödül aldı
En iyi erkek şarkıcı ödülünü alan Edis teşekkür konuşmasında “Bu okulda okumuştum, şimdi ödül alıyorum. Çok güzel bir duygu dedi.

Çağatay sorusu gülümsetti
“Fi dizisinde sergilediği performansıyla “en iyi kadın oyuncu seçilen Serenay Sarıkaya, törene sevgilisi Kerem Bürsin yurtdışında olduğu için tek başına katıldı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’un beğendiği hatırlatılınca gülümseyerek “Arkadaşlar çok teşekkür ederim demekle yetindi.

Ahmet’le dostluğumuz baki
Törende “en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görülen Sıla, Ahmet Kural’dan kendisine tokat attığı icin ayrıldığı iddiası için “Bunlar ipe sapa gelmez haberler. Böyle bir şey tabii ki olmadı. Bizim Ahmet’le dostluğumuz her zaman baki kalacaktır dedi.

“En iyi tiyatro oyunu ödülünü alan “Kürk Mantolu Madonnanın oyuncuları, sahneye birlikte çıktı.

Yeni dönem filmi geliyor
Sinem Öztürk, törene “Ayla filminin de yapımcısı olan eşi Mustafa Uslu ile birlikte katıldı. Soruları yanıtlayan ünlü çift, yeni bir dönem filmi çektiklerini açıkladı.

Ozan Güven, “Fi dizisindeki Can Manay karakteriyle “en iyi erkek dizi/film oyuncusu ödülünü kazandı.


