MENÜ

Pendikspor'un golcüsü Erencan Yardımcı'nın hedefi Avrupa

Pendikspor’da forma giydiği 10 maçta 4 kez fileleri havalandırıp tüm dikkatleri üzerine çeken Erencan Yardımcı’nın mentörü Okan Renkli, FANATİK’e konuştu. Erencan’ın Eyüpspor’un futbolcusu olduğuna vurgu yapan Renkli, “Onun hedefi Avrupa’da oynamak” dedi.

Pendikspor'un golcüsü Erencan Yardımcı'nın hedefi Avrupa

Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor’da bir yıldız parlıyor: Erencan Yardımcı... Galatasaray altyapısından yetişip Eyüpspor’a satışı gerçekleşen genç forvet, Pendikspor’a kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Geride kalan 10 hafta attığı 4 golle damgasını vuran 20 yaşındaki golcü tüm dikkatleri üzerine çekerken mentörü Okan Renkli ise FANATİK’e konuştu.

Pendiksporun golcüsü Erencan Yardımcının hedefi Avrupa

'TÜM HAYATI PROGRAMLI'

“Erencan Yardımcı, sadece kendi başarıları ile mutlu olmanın yanı sıra kendinden daha genç futbolcular için role model olmak istiyor” diyen Renkli şu ifadeleri kullandı:

Erencan Yardımcı’nın şu anki performansı insanları şaşırtabilir ancak onu tanıyanlar için beklenen bir süreçti. Transfer süreçleri şu an Erencan’ın dışında. Erencan, Eyüpspor’un futbolcusu ve bu konu Eyüpspor’un tasarrufunda. Erencan şu anda gelişim alanlarına odaklanmaya devam ediyor. Tabiki de uygun şartlar oluştuğunda Avrupa’da oynamak istiyor. Onun tüm günü, haftası veya ayı programlı. Odak noktası da futbol olduğu için, tüm yaşamını buna göre planlar ve yaşar. Bu yaşta bu profesyonel yaklaşım çok istisnai bir durum.

Pendiksporun golcüsü Erencan Yardımcının hedefi Avrupa

YORUM YAZ