MENÜ

Lionel Messi'ye tribünlerden sert tepki

Fransa Ligue 1'in 28. hafta maçında PSG sahasında Rennes ile karşılaştı. Mücadeleye damga vuran isim ise Lionel Messi oldu. Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Parc des Princes Stadyumu'nda büyük şok yaşadı.

Lionel Messi'ye tribünlerden sert tepki

Paris Saint-Germain, Fransa Lig 1'in 28. hafta maçında Rennes ile kozlarını paylaştı. Mücadele Parc des Princes Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşma öncesi PSG'nin yıldız ismi Lionel Messi, statta bulunan taraftarlar tarafından bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

EN İYİ FUTBOLCU ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

2022 Dünya Kupası'nı kazanarak koleksiyonundaki tek eksik parçayı da tamamlayan Lionel Messi 'FIFA Yılın En iyi Futbolcusu' ödülünün sahibi oldu. Messi bu ödül için Mbappe ve Benzema ile yarışıyordu. Geçen sezon bu ödülü Robert Lewandowski kazanmıştı.

Bu sezon Paris Saint Germain ile 32 resmi müsabakada görev alan Arjantinli süperstar, 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lionel Messi 17 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Lionel Messiye tribünlerden sert tepki

 

YENİ SÖZLEŞMEYİ İMZALAMADI

Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'le sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği ve yıldız futbolcunun Ligue 1 deviyle yeni bir anlaşmaya henüz imza atmadığı kaydedildi.

Lionel Messi'nin seçenekleri arasında; eski kulübü Barcelona, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami ve çocukluk kulübü Newell's Old Boys'un bulunduğu belirtildi. Paris Saint Germain'in Lionel Messi'ye şu an yıllık 31 milyon sterlin değerinde bir maaş verdiği ve olası bir ayrılık kararını kabul edebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

 

Lionel Messiye tribünlerden sert tepki

 

TARAFTARLAR YUHALADI

PSG, Fransa Lig 1'in 28. haftasında Rennes ile karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesinde stat hopörlerinden oyuncuların isimleri tek tek anons edildiği sırada sıra Lionel Messi'ye geldi. Arjantinli futbolcunun ismi anons edildiği sırada taraftarlar tarafından yuhalandı.

 

Lionel Messiye tribünlerden sert tepki

RENNES MAÇI KAZANDI

Paris Saint-Germain, sahasında konuk ettiği Rennes'e 2-0'lık skorla mağlup oldu. Rennes, Ekambi'nin 45 ve Kalimuendo'nun 48. dakikada attığı gollerle maçı kazandı. PSG, 66 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Rennes ise puanını 50'ye yükseltti.

Lionel Messi'nin Efsanevi Serbest Vuruş Golleri

YORUM YAZ