MENÜ

Jorge Jesus, Emre Mor'un golüne sevinmedi mi? Dikkat çeken görüntü

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Alanyaspor'u 3-1'lik skorla yendi. Mücadeleye damga vuran isim ise Sarı Lacivertli ekibin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus oldu. Tecrübeli çalıştırıcının maç içinde ekrana gelen bir görüntüsü ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Jorge Jesus, Emre Mor'un golüne sevinmedi mi? Dikkat çeken görüntü

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Alanya'da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 4. dakikasında Koulauris ile öne geçen Alanyaspor, devreye 1-0 üstün girdi. Fenerbahçe, 65 ve 85. dakikalarda Enner Valencia'nın ayağından iki penaltı golü bularak geri döndü. Son sözü ise 90+2. dakikada Emre Mor söyledi ve sarı-lacivertliler sahadan 3 puanla ayrıldı.

TARTIŞMALI POZİSYONU DEĞERLENDİRDİLER

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 54'e yükseltti ve 1 maç eksiğiyle lider Galatasaray ile puan farkını 6'ya düşürdü. Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Alanyaspor ise 28 puanda kaldı.

 

Jorge Jesus, Emre Morun golüne sevinmedi mi Dikkat çeken görüntü

 

JORGE JESUS TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Müsabakanın 68. dakikasında gelişen Fenerbahçe atağında Ferdi Kadıoğlu Alanya ceza sahasının yakınında yerde kaldı. Bu pozisyon sonrası Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet, hakem Mete Kalkavan'a itirazda bulundu.

Haberin Devamı

Pozisyon sonrası faul bekleyen ve çok öfkelenen Jorge Jesus, Mete Kalkavan'a bir süre itirazlarını sürdürdü. Kalkavan, Portekizli teknik adamı itirazları sonrası direkt kırmızı kartla ihraç etti.

Jorge Jesus, Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde takımının başında yer alamayacak.

 

Jorge Jesus, Emre Morun golüne sevinmedi mi Dikkat çeken görüntü

 

JORGE JESUS'UN HAREKETLERİ GÜNDEM OLDU

Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle tribüne gönderilen Jorge Jesus'un buradaki hareketleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Müsabakanın bazı bölümlerinde kafasını önünde bulunan demirlere dayayarak sahaya bakmadığı fark edilen Portekizli teknik adamın, Emre Mor'un golüne sevinmedi de öne sürüldü.

Deneyimli çalıştırıcı zaman zaman ise yedek kulübesindeki yardımcılarına telefonuyla direktifler verdi.

 

Jorge Jesus, Emre Morun golüne sevinmedi mi Dikkat çeken görüntü

*Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.

YORUM YAZ