MENÜ

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden kaptığı genç yıldıza Fulham talip oldu

Fenerbahçe'de başkanlığa Ali Koç'un gelmesinin ardından altyapıda yaşanan değişim meyvelerini vermeye başlıyor. Sarı Lacivertli ekibin genç futbolcuları şimdiden Avrupa kulüplerinin radarına girmiş durumda. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden kaptığı 17 yaşındaki genç futbolcuya Premier Lig'den Fulham talip oldu. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden kaptığı genç yıldıza Fulham talip oldu

Süper Lig'de uzun süredir şampiyonluktan uzak kalan Fenerbahçe, bir yandan bu hasreti sona erdirmek için A takım seviyesinde çalışmalar yaparken, bir yandan da altyapıya yatırım yapmaya devam ediyor. Ali Koç'un başkanlığı devralmasının ardından yapılan altyapı yatırımlarının karşılığı da gelmeye başlamış oldu. Sarı Lacivertli ekibin genç futbolcuları şimdiden Avrupa kulüplerinin radarına girmiş durumda.

Haberin Devamı

ALTYAPI HAMLESİ HAREKETE GEÇİRDİ

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'nın hatta dünyanın çeşitli yerlerinde scout çalışmaları yaparak yetenekli isimleri kadrosuna kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son dönemde çıkan isimler Avrupa'nın önemli takımlarının da temsilcilerini harekete geçirmiş durumda.

Fenerbahçenin Galatasarayın elinden kaptığı genç yıldıza Fulham talip oldu

 

YENİ ARDA GÜLER'LER KAZANDIRILIYOR

İsak Vural, Arda Güler ve Jin-ho Jo gibi isimlerin başarılı performanslarının yanı sıra Fenerbahçe'nin geleceğini oluşturacak iskelet kadroyu oluşturulması planının diğer parçaları olarak görülen isimler de kadroya birer birer ekleniyor.

 

Fenerbahçenin Galatasarayın elinden kaptığı genç yıldıza Fulham talip oldu

 

AVRUPA'NIN YENİ GÖZDESİ OLDU

O isimlerden biri de Fenerbahçe altypaısının yeni gözbebeği Yusuf Akçiçek... 17 yaşındaki genç savunmacı şimdiden Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmiş durumda. Güçlü fiziğinin yanı sıra savunmada ayaklarını da iyi kullanabilen genç futbolcunun son durumu dev ekipler tarafından yakından takip ediliyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN GELDİ

Genç futbolcu Fenerbahçe Akademisi'ne transfer olmadan önce Galatasaray altyapısında forma giyiyordu. 2019 yaz döneminde genç futbolcu, Sarı Kırmızılı ekipten ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Transfer olduğu tarihten itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 17 yaşındaki savunmacı şu anda Fenerbahçe altyapsının da en gözde isimlerinden biri.

2016 yılından 2018'e kadar Sarı Kırmızılı ekibin bünyesinde olan genç futbolcu, sürpriz bir kararla Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

 

Fenerbahçenin Galatasarayın elinden kaptığı genç yıldıza Fulham talip oldu

 

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

U17 Milli Takımı'nın 22-25-28 Mart 2023 tarihlerinde Antalya'da katılacağı U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur müsabakaları geniş kadrosu açıklandı. Fenerbahçe Futbol Akademisi'nden Emirhan Arkutçu, Samet Seymen Sargın, Yusuf Akçiçek çağrıldı. Geniş kadroda yer alan oyuncular, 15-29 Mart tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak.

 

Fenerbahçenin Galatasarayın elinden kaptığı genç yıldıza Fulham talip oldu

FULHAM TRANSFERDE ISRARCI

Fenerbahçe altyapısında forma giyen Yusuf Akçiçek için Fulham'ın devreye girdiği öğrenildi. Genç futbolcunun durumunu yakından inceleyen Premier Lig ekibi transferde oldukça ısrarcı. Genç futbolcu için Fenerbahçe'nin de yakın zamanda profesyonel sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fulham'ın yanı sıra genç stoperi, İspanyol ekipleri Zaragoza, Osasuna ve Rayo Vallecano da yakından takip ediyor.

Mehmet Caner Kolağasıgil - Süleyman Hatısaru

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ