MENÜ

Oğuzhan'ın gözü ilk 11'de

Kayseri Erciyes ve Tromsö maçlarında oyuna sonradan dahil olan Oğuzhan, bugün ilk 11'de sahaya çıkmak istiyor. Bilic ise genç oyuncuya ilerleyen dakikalarda şans vermenin hesaplarını yapıyor.

Oğuzhan'ın gözü ilk 11'de

Beşiktaş’ta Gaziantepspor karşılaşması öncesinde tatlı bir sıkıntı yaşanıyor. Kartal’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’un yükselen performansı, Bilic’i kadro kurma konusunda zorluyor. Kayseri Erciyes deplasmanında son 10 dakikada şans bulan gurbetçi futbolcu, oyunda kaldığı süre içinde çok iyi oynayıp Almeida’ya asist yapmıştı. Tromsö karşısında da 45 dakika sahada kalan Oğuzhan, hem takımı ateşledi, hem de 2. gole imzasını attı. Oğuzhan’ın ortaya koyduğu futbol sonrasında Bilic de kararsız kaldı. Gaziantepspor önünde ilk 11’de oynamak isteyen 20 yaşındaki yıldız, teknik ekibin kararını bekliyor.

2. yarıda girecek

Ancak Slaven Bilic, son maçtaki kadroyu bozmamakta kararlı. Oğuzhan’ın da sonradan girip takıma verdiği katkıyı gören Hırvat teknik adam, bu futbolcudan yine aynı şekilde faydalanacak. Karşılaşmanın gidişatına göre, Oğuzhan ikinci yarının başında ya da son yarım saatte sahada olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ