MENÜ

Manisa FK'da Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'da bir ayrılık yaşandı. Manisa temsilcisi, Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Manisa FK'da Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Fanatik'in edindiği bilgiye göre Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ile yollar ayrıldı. 

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI

Manisa FK, Osman Zeki Korkmaz ile yolların ayrıldığını açıkladı. Manisa temsilcisinden gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teknik Direktörümüz Osman Zeki Korkmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Başkanımız Mevlüt Aktan, Korkmaz’a kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederek vedalaştı. Osman Zeki Korkmaz ve ekibine kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Başkan Aktan, genç teknik adama çiçek takdim etti. Korkmaz ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileyen Başkan Aktan, “Bu tarz vedalar zordur ama futbolda maalesef bunlar var. Osman Zeki Korkmaz hocamız, birlikte uyum içerisinde çalıştığımız, sevdiğimiz bir isim. Bazen olmayınca olmuyor ve ayrılık kaçınılmaz oluyor. Değerli Osman Zeki Korkmaz hocamıza ve ekibine bizlere verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi."

Haberin Devamı

Manisa FK, bu sezon ligde 9 resmi maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 de beraberlik aldı.

Manisa FKda Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi

YORUM YAZ