Beşiktaş'tan maç sonu hakem açıklaması: 'Rezil yönetimle maçın skoruna direkt etki etmiştir'
Süper Lig'in 15. haftasında sahasında ağırladığı Gaziantep FK ile berabere kalan Beşiktaş sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldı.
Haberin Devamı ›
"SKORA ETKİ ETTİLER"
Siyah-beyazlılar karşılaşmanın ardından resmi sitesinden yaptığı açıklamada hakemlerin verdikleri kararları eleştirdi.
Yapılan açıklamada mücadelenin hakemi Kadir Sağlam ve VAR hakemi Halil Umut Meler'in maçın skoruna etki ettiğini belirten Beşiktaş, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na seslendi.

İşte o açıklama:
Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Gaziantep FK ile oynadığı müsabakanın hakemi Kadir Sağlam ile Beşiktaş düşmanlığıyla bilinen VAR hakemi Halil Umut Meler, sergiledikleri rezil yönetimle maçın skoruna direkt etki etmiştir.
Ofsayt çizgisi dahi çizmekten aciz oldukları için rakibimizin öne geçmesine neden olan VAR ekibi, ne hikmetse futbolcumuz Jota Silva’nın ceza sahasında rakibinin müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda net penaltıyı süzememiştir. Maçın hakemi Kadir Sağlam, maç boyunca takdir haklarını rakipten yana kullanmış ve rakibin oyunu soğutma stratejisine kayıtsız kalmıştır.
Haberin Devamı ›
Birkaç gün önce bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar, çomaksız dolaşıyorlar. Döner dönmez herkesle hesaplaşacağım, gerekeni yapacağım” demişti.
Sayın Hacıosmanoğlu’na soruyoruz; Köpeksiz köy bulanlar kim? Köpeksiz bulduğu köyde çomaksız dolaşanlar kim? “Bunlarla döner dönmez hesaplaşacağım” dediniz. Ne zaman hesaplaşacaksınız? “Gerekeni yapacağım” dediniz.
Tam olarak ne yapacaksınız? Hacıosmanoğlu’nu sorularımıza ivedilikle cevaplamaya, cevaplamak da yetmez, Türk futbolunun geleceği için acilen harekete geçmeye davet ediyoruz.





