MENÜ

Mancini'nin hakem isyanı

Aslan'ın hocası Mancini, 3-0'lık galibiyete rağmen, “Kafama takılan şey, ilk yarıda yüzde yüz penaltı ve kırmızı kart varken, niye bunun verilmediği... Şaşırdım açıkçası” dedi

Mancini'nin hakem isyanı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kupadaki Tokat maçının ardından TFF’yi eleştirerek, “Gereksiz kurallar ve aptalca bir fikstür” ifadesini kullanmıştı. İtalyan hocanın bu kez isyanı hakem Cüneyt Çakır’a oldu. Sözlerine, “İyi oynadık ve skoru tamamen hak ettik” diyerek başlayan Mancini, “Ama kafama takılan şey, ilk yarıda yüzde yüz penaltı ve kırmızı kart varken (Burak Yılmaz’ın kaleci Boffin tarafından ceza sahası içinde düşürüldüğü pozisyon), niye bunun verilmediği... Şaşırdım açıkçası” ifadesiyle konuşmasına devam etti.

‘Telles ve Hajrovic iyiydi’

Yeni transferler Telles ve Hajrovic’in iyi iş çıkardığını söyleyen İtalyan hoca, “3 gün önce kupa maçı oynadılar. O yüzden ikinci yarı biraz yorulduklarını düşünüyorum. Ama gençler, yetenekliler, iyi oyuncular. Biraz zamana ihtiyaçları var” dedi.

‘Şans bulunca bitirmeliyiz’

Cim Bom’un genel performansını da değerlendiren Mancini, “Bir gelişim gösterdiğimiz doğru. Ama daha da gelişmemiz gerekiyor. Eskişehir iyi takım, ikinci yarıda 2-3 önemli şans verdik. Şans bizim ayağımıza geldiğinde daha bitirici olmamız gerekiyor. Tıpkı Bursa maçında yaptığımız gibi. Bu konuda geliştirmemiz gerekiyor kendimizi. Savunma olarak da geliştiğimiz çok doğru. Ama ikinci yarıda verdiğimiz şanslar var. Biraz daha açıktık, biraz daha uzaktık birbirimizden. Ama 3 gün önce kupa maçı oynadık, belki ondandır. Ayrıca Muslera’nın performansını da gözardı edemeyiz. Çok kritik 2-3 top çıkardı” diye görüş bildirdi.

ROBERTO MANCİNİ İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ